(PRÈVIA) Fuenlabrada, una prova de maduresa

(PRÈVIA) Fuenlabrada, una prova de maduresa 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra visita diumenge la sempre complicada pista del Montakit Fuenlabrada (12h30 Tv a Movistar + i ràdio a RNA), un lloc on els tricolors no han guanyat mai. La situació dels madrilenys a la taula classificatòria (penúltims amb 2 victòries i 7 derrotes) és un arma de doble tall a l’hora d’analitzar el matx. Per una banda està el fet que els madrilenys necessiten amb urgència una victòria que els permeti respirar perquè semblen acusar més del previst haver de compaginar lliga i Eurocup. Aquesta necessitat converteix el partit en una final i si el MoraBanc és capaç de plantejar les dificultats corresponents, els nervis poden aparèixer en els de Cuspinera i jugar a favor del BCA. Com sempre en una prèvia les possibilitats són diverses però el que sembla evident és que el MoraBanc visita una pista tradicionalment complicada i s’enfronta a una plantilla farcida de jugadors excel·lents com Popovic (que arrossega molèsties musculars), Paunic o Diagné entre d’altres. Només unes molèsties en un turmell de Nacho Martín formen part de l’informe de lesionats de la setmana i sembla que l’aler pivot podrà jugar diumenge.

“És una pista dura, ho sé molt bé perquè vaig jugar allà la temporada passada però si sóm capaços de fer bé les nostres coses i pensar molt en nosaltres tindrem opcions de guanyar” assegura el serbi Oliver Stevic, que en només uns mesos s’ha convertit en un dels capos del vestidor. “Ells no han començat la lliga com voldrien i està clar que estan acusant jugar dos partits cada setmana per la competició europea, és dur jugar a Europa perquè acabes passant molt temps en busos, avions i aeroports i això et priva de poder preparar bé els partits” conclou el pivot serbi. Stevic ha admès que “abans del partit de Manresa no acabava d’estar bé d ela meva lesió al bessó però ara ja estic al 100%”.

“Fuenlabrada, per l’equip que té, està cridat a estar més amunt d’on està ara a la classificació i visitem una pista molt dura perquè aquest club sempre s’ha caracteritzat per ser molt fort a casa” explicava Joan Peñarroya en la roda de premsa prèvia, i afegia “llegint declaracions d’aquesta setmana queda clar que ells, tot i les dates en les que estem, enfoquen aquets partit com una final i per nosaltres es tracta d’un partit important per exhibir la nostra maduresa”.

Si el MoraBanc Andorra és capaç de guanyar a Fuenlabrada marcarà el seu millor inici de la història a la lliga ACB. Honor que ara comparteix amb 6 victòries i 2 derrotes amb el Festina Andorra de la temporada 93/94.

Close Cart
Back to top