PRÈVIA ZARAGOZA Tanquem l’any a terres aragoneses

PRÈVIA ZARAGOZA Tanquem l’any a terres aragoneses 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra torna a encarar un partit lluny de casa, aquest cop per jugar davant el Casademont Zaragoza aquest dijous al Pabellón Príncipe Felipe (20:30 hores). Els de Natxo Lezkano jugaran el darrer partit de l’any en aquesta setzena jornada de la Lliga Endesa.

 

Nou partit, nova oportunitat, aquesta és la mentalitat amb la que afronten els tricolors, ja sense Markel Starks, un nou repte quilometres lluny d’Andorra. En el que portem de temporada, l’equip es mostra més sòlid jugant com a visitant. Bé s’ha demostrat en partit com els de Fontajau o el de la Fonteta, el qual podríem dir que ha estat una de les millors actuacions fins la data (tot i no poder acabar sumant la victòria). Ens enfrontem a un Casademont Zaragoza en dinàmica totalment oposada a la nostra. Els vermells porten molts partits aconseguint sumar i es troben molt còmodes a casa seva, on van inclús guanyar al Barça recentment. Cal anar amb tot i curar les ferides que va deixar el darrer partit davant la nostra gent. És un repte majúscul, sens dubte, com tots els que planteja la Lliga Endesa setmana darrere setmana. No hi ha una altra via que la de treballar amb tot per tornar a aconseguir bones sensacions.

 

Tobias Borg parla del seu actual gran estat de forma (millor triplista de la lliga) afirmant que “Personalment em sento molt bé. Estic molt content amb el rol que tinc dins l’equip”. Sobre la mala dinàmica de resultats de l’equip comenta que “No és una situació fàcil, a tothom ens agrada guanyar. Tot i això, el grup està unit i cada setmana l’afrontem amb ganes de treballar al màxim per capgirar la situació”. Finalment, el jugador suec del MoraBanc Andorra analitza el Casademont Zaragoza comentant que “És un equip amb molt talent individual, i això no és fàcil de defensar. Hem de tornar a recuperar la nostra millor versió, com estem fent en els últims partits lluny de la Bombonera”.

 

Per la seva part, l’entrenador Natxo Lezkano ha parlat també sobre l’actualitat de l’equip afirmant que “Els ànims naturalment que no son els millors perquè és una situació complicada per tothom, però necessitem tenir el cap net i preparar al màxim aquest nou partit davant un rival complicat”. Sobre el rival destaca que “Tenen grans individualitats i, a més a més, estan molt ben entrenats. Es troben en una dinàmica totalment oposada a la nostra. És una nova gran oportunitat en una lliga molt i molt exigent”.

 

 

El partit es podrà veure en directe per Movistar Deportes 4 / Andorra Telecom i amb la locució de RTVA.

Close Cart
Back to top