PRÈVIA MADRID Som aquí per reptes com aquest

PRÈVIA MADRID Som aquí per reptes com aquest 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra juga aquest diumenge (12:30 hores) a la Bombonera el partit corresponent a la vint-i-tresena jornada de la Lliga Endesa amb la visita del Real Madrid.

 

Final de l’aturada i tornem a la competició per la porta gran: Bombonera i un dels gran de la competició, el Real Madrid. Un repte de màxima exigència, com tots, i dels que agrada jugar i gaudir competint. Un partit on la incògnita de com tornarà el MoraBanc Andorra pot quedar ensorrada si s’aconsegueix una bona posada en escena davant el líder. Aquest és el nostre tret de sortida al tram final i decisiu de la temporada, i recollir bones sensacions diumenge és el primer pas per intentar assolir l’objectiu el més aviat possible. La finestra FIBA ens ha respectat i els nostres internacionals tornen en plena disposició a ajudar l’equip (Marin Maric, Ádám Somogyi, Jean Montero, Tobias Borg i Alexander Madsen). Mentrestant, al Principat s’ha continuat treballant de valent amb els jugadors disponibles a base de treball col·lectiu i individual. Encetem d’aquesta manera la part més important i decisiva de l’any.

 

Tyson Pérez afirma que l’aturada li ha anat bé tant a ell com a l’equip: “Hem tingut temps per descansar, molts de nosaltres per veure a la nostra família i tornar a la feina amb treball més específic”. Sobre el rival afirma que “És obvi que és una de les millors plantilles d’Europa. A tots els jugadors ens agrada competir contra els millors i hem d’anar a per ells, sempre tenim possibilitats de guanyar”. Finalitza dient que “Ens encanta jugar davant la nostra gent, amb el seu suport. Volem continuar donant un gran espectacle.”

 

Per la seva part, l’entrenador Natxo Lezkano comenta que “Crec que l’aturada no li ha anat bé a cap equip, i a nosaltres ens ha agafat quan estàvem en un bon moment de sensacions competitives”. Sobre el Real Madrid destaca que “En equips com aquest no podem ressaltar cap jugador, qualsevol d’ells podia ser titular en qualsevol altre conjunt. Venen de guanyar la Copa i de jugar aquest divendres Eurolliga, així que venen rodats i sense molta afectació per l’aturada”.

 

 

El partit es podrà veure en directe per Vamos / Dial 201 Andorra Telecom i amb la locució de RTVA.

Close Cart
Back to top