PRÈVIA PALÈNCIA Duel a domicili entre vells coneguts

PRÈVIA PALÈNCIA Duel a domicili entre vells coneguts 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra juga aquest diumenge (17:00 hores) el partit corresponent a la vint-i-quatrena jornada de la Lliga Endesa a la pista del Zunder Palencia.

 

Els tricolors tornen a agafar carretera, aquest cop direcció Palència en cerca de la nova victòria de la temporada. Destinació que coneixem d’haver visitat el curs anterior, però ara ambdós equips amb el logotip de la Lliga Endesa a la samarreta. L’enfrontament d’anada va ser en la tercera jornada de competició i va caure al nostre favor, però poques conclusions, per no dir cap, podem treure d’aquell partit. Canvi d’entrenador i fins a quatre jugadors que van començar que ja no hi son. El nostre pròxim rival disputa una final cada cap de setmana que salta a pista per intentar agafar-se a la més mínima opció per assolir la permanència. Això els fa perillosos, molt, i recolzats per la seva gent encara més. Sens dubte és un gran repte pels de Natxo Lezkano. Després de perdre contra el líder, el MoraBanc voldrà retrobar-se amb la victòria lluny de la Bombonera, on l’equip ha mostrat gairebé sempre una gran competitivitat.

 

Felipe Dos Anjos comenta que “Està sent una setmana dura d’entrenaments, ens espera un partit molt exigent i ens estem preparant per això”. Sobre el rival afirma que “Els canvis que han anat fent els hi ha donat un plus. Tant per ells com per nosaltres és un partit clau, sabem el que és jugar allà i ho hem d’afrontar com un repte”. Finalitza dient que “Serà un xoc molt bonic de veure”.

 

Per la seva part, l’entrenador Natxo Lezkano comenta que “El primer pas per guanyar aquest partit és no mirar la classificació”. Sobre el Zunder Palencia destaca que “És un equip que no té res a veure amb el que ens va visitar a la Bombonera, han canviat l’entrenador i diversos jugadors i estan mostrant una molt bona versió”. Finalitza dient que “És un enfrontament que requereix una concentració especial, apart del nivell d’intensitat i energia”.

 

 

El partit es podrà veure en directe per Movistar Deportes 3 / Dial 273 Andorra Telecom i amb la locució de RTVA.

Close Cart
Back to top