PRÈVIA GRAN CANARIA Comença l’odissea final

PRÈVIA GRAN CANARIA Comença l’odissea final 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra viatja a les illes canàries per jugar aquest diumenge (17 hores locals, 18 hores a Andorra) el partit corresponent a la vint-i-novena jornada de la Lliga Endesa. Toca enfrontar-nos al Dreamland Gran Canaria, un dels forts, en una de les pistes més complicades de la competició: El Gran Canaria Arena.

 

Els tricolors continuen avançant i atansant-se al final d’aquesta temporada del Joc de Grans. Ho fan ara amb el primer desplaçament dels quatre que els hi queda, i en aquests estarà la clau per poder assolir el nostre objectiu. Un repte per davant molt dur davant un equip que només coneix la derrota dos cops a casa seva (Barça i Lenovo Tenerife). Deu victòries son les que porta l’equip entrenat per Natxo Lezkano, i el balanç d’aquestes es clarament favorable a la Bombonera, on s’hi han pogut guanyar vuit. L’Olímpic de Badalona i, mesos més tard, el Príncipe Felipe de Saragossa han estat els pavellons on el MoraBanc Andorra ha sortit amb la victòria al sarró. Ara venen per davant Gran Canaria, Manresa, Santiago de Compostela i, per acabar, Lugo. Durant tota la temporada hem vist, en la majoria de partits lluny d’Andorra, una molt bona versió competitiva de l’equip tot i no tenir el premi de la victòria. Les victòries a casa davant Casademont Zaragoza i Coviran Granada a la Bombonera sens dubte han donat ànims i confiança a l’equip i es troba ara en un dels millors estats de forma del curs. La ja coneguda baixa de Felipe Dos Anjos i les molèsties d’Alexander Madsen en l’últim partit van quedar gairebé en no res per un MoraBanc Andorra que es va multiplicar en tots els sentits per emportar-se un dels partits més importants de l’any.

 

“Penso realment que estem en el millor moment de la temporada i en el tram més decisiu perquè a dia d’avui continuem millorant” afirma Tobias Borg. L’escorta suec del MoraBanc Andorra afegeix que “Si juguem com vam darrerament estem fent a la Bombonera podem guanyar a qualsevol rival en qualsevol pista, sens dubte”. Finalment, diu que el Dreamland Gran Canaria “És un equip molt llarg, complert i físic. Estan fent una bona temporada i per això estan a dalt de la classificació, ens hem de centrar en fer nosaltres un bon partit i anar a per totes”.

 

Per la seva part, l’entrenador Natxo Lezkano afirma que “Queda molt per fer, la permanència és un objectiu que encara no el tenim lligat i hem de treballar proactivament per aconseguir-lo”. El tècnic basc també comenta que “A la Bombonera ens queden dos partit molt exigents (Barça i Valencia Basket), ja no podem dependre de jugar a casa, hem d’encarar els partits de fora amb mentalitat guanyadora”. Sobre el rival destaca que “És el millor equip local de la lliga”.

 

 

El partit es podrà veure en directe per Movistar Deportes 5 / Dial 295 Andorra Telecom i amb la locució de RTVA.

Close Cart
Back to top