El Bc MoraBanc Andorra juga demà a les 20h30 a la pista del Cafes Candelas Breogán de Lugo en partit de la 13ª jornada de la lliga Endesa. (Tv al 213 Movistar +, canal 213 de la fibra a Andorra Telecom). Pels tricolors, després de la victòria a Eurocup contra el Mònaco, el partit és l’oportunitat per oblidar la decepció del dissabte anterior a la Bombonera contra el Delteco Gipuzkoa. La derrota contra els bascos ha fet que el discurs de classificar-se per la Copa hagi perdut rellevància intercanviant protagonisme amb el partit a partit que possiblement és l’única via d’accés per poder començar una ratxa que porti l’equip a estar entre els 8 equips que jugaran a Madrid. I és que el llarg termini i alçar la vista sembla no anar bé a aquest equip que, en canvi, quan li ha tocat oferir un gran registre ho ha fet amb independència de qui sigui el rival. El Breogan acaba de pujar i està en llocs de descens però diumenge passat va guanyar, i amb solvència, el Reial Madrid al seu pavelló. Els de Lezcano van arribar a dominar el partit per més de 20 punts davant d’una afició embogida que demà tornarà a animar els seus fins a l’extenuació.

El MoraBanc arriba sense lesionats al partit i amb l’objectiu d’obtenir una victòria que asseguri un nadal tranquil i també la recuperació de la solidesa mostrada prèvia a la finestra Fiba, l’element que va trencar la dinàmica en el calendari.

Ibon Navarro, tot i guanyar no va acabar del tot satisfet del partit de dimarts contra AS Mònaco.A la prèvia en parlava “si som intel·ligents és millor aprendre dels errors després d’una victòria, sempre és millor fer les coses millor després d’haver guanyat, ja ens ha tocat corregir després de perdre més d’un cop”. El tècnic del MoraBanc s’ha referit al rival “és un equip que juga una mica diferent amb molta generació al pal baix i això ens farà estar molt atents en aspectes en els que no sempre ho estem tant” i ha afegit que “juguem en una pista calenta amb una afició que dona molt suport al seu equip. Breogan estava tenint problemes en anotar des de fora i en el partit contra el Reial Madrid van tenir molt encert, aquí és on va estar la diferència”. Sobre el grup Eurocup al Top16, Ibon Navarro va afirmar que “els viatges son un problema però el problema real és l’entitat dels rivals. A més, els viatges també seran un problema pels altres equips”.