El BC MoraBanc Andorra juga demà a casa el darrer partit de la Regular Season de l’Eurocup contra el Maccabi Rishon Lezion a les 20h. Els tricolors juguen allò que en el llenguatge de les prèvies futboleres s’ha anomenat un partit trampa, de fet hi té tots els condicionants. Els visitants son el cuer del grup amb només una victòria i 7 derrotes i els tricolors ja estan classificats pel TOP16. Per tant bona part de la feina dels entrenadors haurà d’anar encaminada a mantenir la tensió al màxim en un partit que té la seva importància per acabar classificats el millor possible en el grup, el que després et dona peu a tenir rivals menys potents (no més fàcils) en la següent ronda. El darrer factor contra el que cal lluitar és que el partit va just abans d’un duel importantíssim dissabte en lliga Endesa contra Iberostar Tenerife.

Un element que pot ajudar a generar la tensió i l’ullal necessari demà és que l’equip segueix estant molt delmat per les baixes. Tyson i Bandja segueixen amb els seus processos de recuperació i Moussa tampoc podrà jugar perquè encara no està clar com es poden solucionar les seves molèsties al peroné de la cama esquerra. En aquestes circumstàncies, l’equip d’ibon Navarro s’enfrontarà un rival que basa la seva perillositat en el seu joc anàrquic i imprevisible. Igual que és cert que els israelians només han guanyat un partit també ho és que es mereixen tenir alguna victòria més.

Avui en roda de premsa prèvia han comparegut Daniel Clark, que debutarà en competició europea com a tricolor, i David Eudal.

“El Maccabi és un equip que ha posat en dificultats molts equips en aquesta regular season i que també ha guanyat el Mònaco, per tant haurem d’estar concentrats i atents per fer un bon partit i intentar obtenir una victòria important perquè volem acabar el més amunt possible en la classificació i per aconseguir-ho hem de guanyar” ha afirmat l’entrenador ajudant. Que ha afegit que “una derrota pràcticament ens deixaria sense opcions de quedar més amunt d’on som ara mateix”. Eudal també ha exposat que “en el partit que vam jugar a Israel vam estar molt concentrats i demà hem de fer-ho igual si volem que les coses ens vagin bé. Sobre les baixes, el tècnic ha dit que “el que hem de fer és jugar molt units com vam fer dissabte a Bilbao, aquest és el camí”. Daniel Clark, per la seva part, ha explicat que “el partit és important per nosaltres i l’enfoquem així perquè el nostre objectiu és acabar el millor possible i si podem ser primers doncs primers” i també ha afirmat que “la meva arribada aquí es pot considerar una d’aquelles sorpreses que es donen al món de l’esport però estic bé i adaptant-me a l’equip i coneixent l’equip i les jugades”.