Arrenca una altra Eurocup. Mateixa il·lusió que en les tres participacions europees anteriors del club (la primera va ser a la Korac els anys 90) però una diferència que no es pot negar i que afecta en positiu la prèvia de l’inici de curs: Aquest cop el club pot exposar un full de serveis diferent per haver estat semifinalista la temporada anterior. “Aquest club només ha jugat un cop el Top16 i un cop la Copa del Rei” ha afirmat avui Ibon Navarro sobre la suposada pressió que representa defensar aquesta condició de semifinalista i ha deixat una d’aquelles frases que ha de conduir la temporada “son objectius que volem aconseguir no que haguem d’aconseguir”. L’entrenador del MoraBanc Andorra deixa clar que l’ambició és la mateixa però traient de l’ecuació l’obligació com a motor, tret que queda reservat als clubs considerats grans. El MoraBanc Andorra comença el camí demà a les 19h a Mònaco visitant un rival complicat que compta amb dos extricolors, Dylan Ennis i Landing Sanè. A banda del retrobament el partit presenta molts atractius. Els locals, dirigits per Sasha Obradovic, son un dels outsiders de la competició i un dels aspirants també a guanyar la lliga francesa on ja fa temps que figuren entre els grans de la competició. Per tant, es pot dir que el MoraBanc té una visita molt complicada, d’aquelles que en cas d’obtenir una victòria tenen molt de valor.

Després de guanyar un partit sempre tens més confiança però sabem que hi ha feina a fer encara, la temporada tot just comença i hem de millorar molt” ha manifestat Bandja Sy en roda de premsa avui, i ha afegit que “juguem a la pista d’un gran equip i si volem guanyar haurem d’estar concentrats els 40 minuts en el bàsquet d’alt nivell pot passar de tot i mantenir la consistència tot el partit és clau”.

Pel tècnic Ibon Navarro les armes del rival son “el joc a camp obert i la capacitat per jugar partits a moltes possessions, juguem contra un gran equip amb un estil molt definit des que l’entrena Sasha Obradovic”. Navarro creu que “sempre és millor afrontar el partit després d’una victòria però hem de ser intel·ligents per saber que encara tenim moltes coses a millorar”. El tècnic ha remarcat que “ara tothom comença de zero i no hi ha cap dinàmica”.

La temporada passada els dos conjunts ja van jugar en aquesta ronda de la competició i en els dos casos la victòria es va quedar a casa. El Mònaco va acabar sent el líder del grup a la regular season. L’equip ja viatja cap a Mònaco amb tots els jugadors a disposició d’Ibon Navarro.