El MoraBanc Andorra té un partit important diumenge a les 17h a la BMB contra Monbús Obradoiro. El relat de la temporada ens indicaria que la paraula en boca de tothom seria playoff i potser en aquest cas, perquè matemàticament és possible, la idea d’agafar-se fort a aquesta possibilitat podria ser la força motriu. Però és una altra, la força és intentar guanyar de nou després de 4 partits en els que l’equip ha fet moltes coses bé però que han acabat amb derrota. I aquesta línia dels homes d’Ibon Navarro, d’haver contret més mèrits que la recompensa obtinguda, és perillosa perquè si no es talla pot enfosquir una temporada fins ara remarcable. Per tant, l’objectiu diumenge és guanyar el partit i tornar a oferir una alegria al públic que el darrer que va veure és el triple al darrer segon d’Stan Okoye contra el Saragossa. Si després la linia de l’equip millora al punt de connectar-lo amb d’altres objectius segur que es trobarà la manera d’anar al límit per aconseguir-los però a dia d’avui la necessitat tricolor passa per tornar a sentir al paladar l’agradable sensació de la victòria.

El rival però no és precisament d’aquells que triaries el primer de la llista per un partit així. Els de Moncho Fernàndez són un visitant incomodíssim a la Bombonera, on han guanyat tres dels 4 cops que han vingut darrerament. Els gallecs, amb David Navarro a les seves files, son un conjunt de gran riquesa tàctica,pacient i farcit de talent amb grans tiradors especialment. Per tant, estar alerta sobre el perill de l’adversari serà fonamental. Per altra part, Monbús Obarodoiro vindrà a Andorra a buscar una victòria que li doni la tranquil·litat definitiva sobre la permanència. Amb 11 victòries i a 2 del descens, tranquils del tot no poden estar encara els de Santiago de Compostela.

Per part local, la gran notícia del partit és el retorn de David Walker, que aquesta setmana ja ha fet alguna cosa amb l’equip i es canviarà.

Ibon Navarro ha exhibit la seva versió més pragmàtica avui en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge, “ara es tracta de fer bé les coses i guanyar i si ho fem potser tindrem possibilitats de lluitar pel nostre objectiu però si pensem en l’objectiu i no en el camí no ho farem bé”. El tècnic ha volgut insistir en el fet que la feina diària és excel·lent i no0està anant gens de la mà dels resultats de l’equip  “No és el primer cop que ho dic, estic molt content de com ha treballat l’equip els dos darrers mesos, el problema és que aquesta feina no ens ha donat el fruit que volíem”. Sobre el rival, Ibon Navarro ha alertat  que “Obradoiro és un equip que juga diferent de la resta i que no utilitza tant com el pick and roll. Hem d’estar atents i fer les coses tal i com les hem preparat”.

També ha comparegut avui Landing Sanè que ha afirmat que “l’equip està bé tot I que òbviament a ningú li agrada perdre 4 partits seguits, ara el que hem d’estar és concentrats en fer un bon partit i guanyar” i ha afegit que .”els 4 partits que s’han escapat ho han fet per detalls però estem aquí I el que ha Passat és el que ha passat, el que ens toca ara és jugar un bon partit i intentar guanyar”


En el descans del partit de diumenge es produirà un homenatge a les pioneres del club, per aquest motiu l’equip lluirà una equipació especial que imita la delBàsquet Club Andorra femení dels anys 70. Per altra part és el partit AGORA Internacional School. Un centre que té un projecte educatiu que es sustenta sobre quatre grans pilars que caracteritzen els centres NACE Schools (més de 50 centres arreu del món), l’excel·lència educativa, la preparació global, que inclou la immersió lingüística, l’excel·lència en l’àmbit extra curricular i l’educació en valors. Ja ho saps, si estàs pensant en escolaritzar al teu fill…no hi ha millor lloc!”