(PRÈVIA PENYA) Objectiu: mantenir la intensitat

(PRÈVIA PENYA) Objectiu: mantenir la intensitat 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Dijous va ser una nit màgica. I?

Aquest és el plantejament del BC MoraBanc Andorra pel partit de demà (12h30 a la BMB ) contra el Divina Seguros Joventut de Badalona. El partit de dijous quedarà per sempre en la memòria de tothom per l’atmosfera viscuda i per l’èpica de la remuntada però quan demà la pilota comenci a botar no representa cap aportació especial per intentar guanyar un Joventut que arriba ferit per haver perdut els dos primers partits, el darrer a casa contra Fuenlabrada.

El MoraBanc Andorra, fins ara, ha derrotat la Penya en els seus enfrontaments en aquesta nova etapa ACB del club. Aviat Peñarroya s’ha apressat a deixar fora del plantejament aquesta dada “això només és una estadística i les estadístiques estan per trencar-se algun dia, això sí, esperem que no sigui demà”.

El tècnic del MoraBanc Andorra alerta dels perills del Joventut “és un equip que obre molt el camp per fer així espai pels seus homes interiors i haurem d’estar molt atents perquè tenen molts jugadors amb capacitat per ser perillosos”. Peñarroya insisteix en què “el camí és el que vam mostrar l’altre dia, sobretot a la segona part. Hem de ser un equip que ha de tenir l’energia i la intensitat defensiva com emblema”. 

L’entrenador del MoraBanc Andorra té clar que “si no juguem bé no guanyarem, no som la classe d’equip que pugui sortir relaxat en un partit com el de demà” i ha afegit que “no hem tingut massa temps per preparar el partit però és el que hi ha, i encara hem de dir que hem tingut una mica més de temps que la penya que va jugar ahir a la tarda”.

Oliver Stevic també ha comparegut avui en roda de premsa. El pivot serbi va ser el jugador més ben valorat de l’equip en el partit de dijous amb un 26 que el col·loca entre els millors de la lliga. “Hem d’oblidar ràpidament el partit de dijous i preparar-nos per un altre de molt important i molt difícil” ha dit Stevic, que ha afegit “ens hem de centrar en el nostre pla de joc, el que ens marquen els entrenadors, i pensar molt en les coses que hem de fer bé per intentar guanyar el partit”.

El jugador serbi assegura que “tenim un bon equip, profund, ple de jugadors que poden assumir la responsabilitat i en la darrera jornada em va tocar a mi però un altre dia pot ser qualsevol dels meus companys”.

Close Cart
Back to top