Demà a les 17h (Tv en directe a Movistar Deportes 4, 274 de la fibra Andorra Telecom) el MoraBanc Andorra tanca la primera volta de la lliga Endesa amb un partit de contrastos a la pista del Tecnyconta Saragossa. El rival dels tricolors encara té opcions de jugar la Copa i totes passen per guanyar i a més, fer-ho per una diferència important, a banda de dependre també dels resultats de Joventut i Manresa. Per la banda del MoraBanc Andorra el partit no té aquesta transcendència i segur que s’hagués volgut però fa l’efecte que els homes d’Ibon Navarro han tancat ja la ferida que va representar no poder lluitar per la Copa i ara estan en un gran moment.El MoraBanc Andorra ha guanyat 5 dels darrers 6 partits sumant lliga i Eurocup i a Saragossa voldrà seguir en la mateixa línia sent conscient que es tracta d’una pista molt difícil. I és que elTecnyconta està fent una temporada sensacional amb un grup unit que està fent bon bàsquet i que, dirigit per Porfi Fisac, ha acreditat en molts partits tenir una gran personalitat. Saragossa ha estat una de les sorpreses positives de la temporada de la ma de Mc Calebb, Seibutis, Okoye, Justiz, Alocén, Radovic o l’exjugador del MoraBanc Nacho Martín. Quan el projecte dels aragonesos es posava a caminar l’estiu passat ho feia envoltat de moltes incògnites i les han resolt absolutament totes passant per una de fonamental que és il·lusionar de nou un públic entès que sempre demana molt als seus equips.

Per tant el resum, dades a la ma, revela que els d’Ibon Navarro visiten una pista molt complicada i ho faran amb dos jugadors que no estan perfectes condicions. Dylan Ennis sembla haver passat a formar part de la llista de jugadors del vestidor afectats per un virus estomacal (ja han passat Jerome Jordan i Rafa Luz)  i Andrew Albicy arrossega molèsties en l’adductor esquerre des del partit de dimarts a Sant Petersburg. El seu concurs no està ni molt menys descartat però el seu ritme de treball per poder arribar al partit està previst que sigui diferent als dels seus companys.

En la roda de premsa prèvia ha comparegut Jerome Jordan que ha afirmat que “l’equip està només centrat en el següent partit i aquest és del de demà a l’ACB, una competició en la que hem de millorar. No estem pensant en el partit de dimecres a Eurocup”. Jordan ha afirmat també que “conec bé els jugadors interiors de Tecnyconta d’haver jugat contra ells aquests anys i`portem un parell de dies treballant en com aturar-los defensivament i ofensiva”.Sobre la seva adaptació Jordan ha dit que “sempre és difícil adaptar-se a un lloc nou però els companys i els tècnics m’han ajudat molt i estic molt bé”.

Ibon Navarro ha exposat que “visitem una de les pistes més complicades de la lliga perquè Saragosa ho està fent molt bé i si volem tenir opcions de guanyar hem d’intentar igualar el seu nivell d’energia que és molt alt”. Sobre la rellevància del partit pel MoraBanc, el tècnic ha exposat que “si podem obtenir la victòria estarem amb 8 en acabar la primera volta ison les mateixes de la temporada passada, el que ens pot donar força per lluitar per jugar el playoff pel títol”. Per altra part, Navarro s’ha referit al’acumulació de partits “tant de bo seguim tenint aquest problema el màxim temps possible, beneit problema. A més, l’equip ha demostrat que reacciona bé quan s’ha vist en situacions complicades”.

El MoraBanc vol mantenir la bona dinàmica i fer-ho perquè els reptes es van succeint i el de treure el cap entre els 8 primers al final de la primera volta cal construir-lo des de ja mateix.