El Bc MoraBanc Andorra necessita una alegría i la primera oportunitat per tenir-la és demà a les 20h30 a la pista de l’Iberostar Tenerife (TV en directe al 213 dela fibra Andorra Telecom). I la necessitat vé donada perquè l’objectiu del playoff encara és possible i per sobreviure només es pot alimentar de victòries. Però més enllà d’això, l’equip necessita una alegria perquè el seu nivell competitiu dels darrers tres partits ha estat, objectivament, bo però ha sumat tres derrotes i aquestes tres derrotes seguides a última hora poden provocar desànim. Sobre això ha treballat dur l’equip d’Ibon Navarro aquesta setmana conscient que tot és possible encara i que cal retrobar el camí dels triomfs aviat en una temporada que ha donat grans moments fins ara però també alguns disgustos importants. Li’n diuen bàsquet professional i és molt maco perquè, precisament, és molt difícil. Prou que ho sap l’Iberostar Tenerife que està apunt de jugar la F4 de la Basketball Champions League però que a la lliga va passar per un moment molt complicat arribant a encadenar 8 derrotes consecutives. Els de Chus Vidorreta, que en la primera volta van guanyar clarament a la BMB, ja han deixat endarrere el mal moment i dimecres es van desfer del Divina Seguros Jovetut de Badalona tornant a presentar candidatura al playoff. El duel, per tant, es produirà en un tram transcendent de la temporada i els dos equips ho saben. En els canaris destaca poderosament la figura de l’extricolor Colton Iverson que està fent una temporada sensacional i que ho va demostrar amb escreix en la seva visita a Andorra de fa uns mesos.

Desde la perspectiva tricolor, tret de Walker i Stevic, la resta de l’equip estarà a disposició d’Ibon Navarro. L’equip viatja avui cap a Tenerife i demà entrena al matí al Santiago Martín.

Avui en roda de premsa prèvia han comparegut Rafa Luz i el tècnic Ibon Navarro.

El base brasiler afirma que “l’equip està bé i amb il·lusió, no veig ningú capcot ni desanimat, queden 6 jornades i encara tenim moltes possibilitats que depenen de nosaltres” i afegeix que “no crec que el playoff ens pressioni perquè de fet no n’hem parlat les darreres setmanes, ens centrem en anar partit a partit”. Luz creu que la clau perquè no s’escapin els avantatges en el darrer quart és “defensar millor i seguir fent en atac les coses que ens porten a tenir aquest avantatge, també és cert que els tres darrers partits hem jugat amb grans equips”.

Per Ibon Navarro “és normal que l’equip hagi estat una mica trist després dels darrers resultats però el treball dels darrers dos mesos està sent molt bo i segueix sent-ho”. L’entrenador del MoraBanc Andorra ha insistit en què no “parlem de playoff ni de finals, l’equip pensa en guanyar el següent partit, res més”.Per altra part, el tècnic alerta que “si volem guanyar a Tenerife haurem de ser molt intel·ligents en defensa perquè ens enfrontem a un equip que es passa molt bé la pilota, en això és dels millors que hi ha”.