(PRÈVIA VALÈNCIA) Buscant competir al màxim

(PRÈVIA VALÈNCIA) Buscant competir al màxim 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Stevic ho té molt complicat per jugar diumenge a la pista del València (12h30, TV a Movistar + i ràdio a RNA) però l’equip viatja demà amb ganes de competir al màxim contra un dels millors equips de la Lliga Endesa. El gran partit de dissabte passat contra Bilbao ha consolidat encara més els mecanismes de l’equip i la seva cohesió interna, fins i tot per suplir el millor possible una baixa tant sensible com la d’Stevic, que viatja tot i que el seu concurs es veu molt difícil pels seus problemes musculars al bessó de la cama esquerre.

La resta de l’equip està en bones condicions físiques. I el que és encara millor, bones condicions d’esperit per afrontar tots els reptes que vagin venint. Les sensacions que transmet l’equip són de tenir ganes de jugar el següent partit, sempre, tot just acaba el que acaben de jugar. Bon ambient i bona química un fet “importantíssim en la construcció d’aquesta plantilla” segons ha manifestat aquesta setmana el General Manager, Francesc Solana.

“Si finalment no pot jugar, Stevic és una baixa molt important per nosaltres, sense dubte, però per la resta significarà que encara hem d’intentar fer les coses millor i fer un pas endavant” manifestava en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge Beqa Burjanadze. L’aler pivot està sent una de les sensacions de l’inici de lliga al Morabanc Andorra, “no m’ha sorprès el meu rendiment fins ara perquè tot el que està passant és fruit del meu treball diari i la meva intenció és millorar encara més i ajudar l’equip encara en més coses” assegura el georgià. “València és un gran equip amb un gran entrenador, i tenen jugadors interiors que saben jugar a bàsquet, ens tocarà fer-ho molt bé per intentar aturar-los” ha exposat Burjanadze.

“Juguem contra un equip molt equilibrat, que té grans jugadors en totes les posicions i que compta amb 5 homes interiors de molt nivell amb el que la possible baixa d’Stevic és important per nosaltres però volem competir i tenir opcions” ha explicat Joan Peñarroya, que ho ha completat, “per intentar guanyar a la Fonteta, haurem de fer el millor dels partits disputats fins ara”.

Analitzant el seu propi equip, Peñarroya està “molt content de com estem treballant en els entrenaments però sobretot ho estic per l’energia i el caràcter que està mostrant fins ara l’equip però cal seguir alimentant aquesta capacitat i aquesta gana i això és fa seguint treballant com ho estem, fent.

El València, que igual que el MoraBanc Andorra ja ha tingut la jornada de descans, ha guanyat tres partits i només ha perdut amb el Reial Madrid a la Fonteta. Les dues darreres temporades, els taronges van guanyar a la seva pista els tricolors. De fet, és un dels equips als que encara no ha pogut guanyar l’equip de Joan Peñarroya en aquesta nova etapa ACB del club.

Close Cart
Back to top