PRÈVIA València inicia un desembre boig

PRÈVIA València inicia un desembre boig 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

S’ha acabat l’aturada, el bàsquet club MoraBanc Andorra torna a l’activitat amb un autèntic partidàs a la pista del campió València Basket (diumenge 12h30 Tv MoVistar +canal 214 fibra Andorra Telecom i ràdio RNA). Pels de Peñarroya el partit arriba amb la incògnita de saber com els haurà afectat la pausa competitiva i també com a primer episodi d’una tempesta de partits que ocuparà tot el mes de desembre. Els de Peñarroya jugaran 9 partits en 27 dies entre Eurocup i Lliga Endesa, tot un Tour de force que donarà les respostes a les preguntes que encara estan obertes i sobre de la taula. Podrà l’equip repetir presència a la Copa del Rei? Estarà el Morabanc Andorra en el sorteig de la següent ronda de l’Eurocup? La solució abans de final d’any.

Conscient de tota això el que més preocupa a dia d’avui a Peñarroya són les moltes baixes que té l’equip que avui no podia comptar amb 4 jugadors per entrenar: Beqa Burjanadze, Vlado Jankovic, John Shurna i Moussa Diagné. Per tant ja no només pensant en el gran repte d’aquets diumenge sinó en tot el mes és fonamental anar buidant la infermeria. Bojan Dubljevic passa per ser el referent dels valencians i també arrossega problemes físics, que li van impedir jugar ahir contra Olimpiacos, “jo preferiria jugar amb el València amb Dubljevic i nosaltres amb tots els que ens falten, és bàsquet, sabem que aquestes coses passen i hem de jugar amb elles”. Peñarroya creu que “el València és un equip fet per intentar guanyar-ho tot i haurem de fer un molt bon partit si volem aspirar a guanyar a la Fonteta”. El tècnic no ha volgut centrar-se en Erik Green “està clar que tenen un jugador dels que no hi ha a la lliga perquè és capaç de generar-se les seves pròpies situacions però la nostra idea serà defensar col·lectivament tot el València, no un sol jugador, és un equip ple de grans jugadors”.

“Haurem d’estar molt bé al darrere si volem tenir opcions en aquest partit” afirma Jaime Fernández. El base ha estat el jugador que ha comparegut a la prèvia i ha anat en línia amb el seu entrenador “frenar a Green dependrà de la nostra feina com a equip”. Sobre el seu concurs amb la selecció espanyola Fernández ha fet “una valoració molt positiva”. En la pretemporada el MoraBanc Andorra va derrotar dos cops el València Basket, un a la Fonteta, però allò queda “molt lluny a dia d’avui” segons el mateix Jaime Fernández. En les tres temporades anteriors el MoraBanc Andorra no ha pogut sorprendre el València en les seves visites a la Fonteta de Sant Lluís.

Close Cart
Back to top