Qualificar la setmana del MoraBanc Andorra de normal seria bastant atrevit però donant-li la volta també és cert que potser en els temps que corren aquets nivell d’incertesa és el que toca assumir i incorporar a les rutines de treball. Els testos PCR han marcat la setmana al punt que el partit a la Fonteta de Sant Lluís que s’havia de jugar dimecres a les 19h es jugarà demà a les 17h (TV en directe al 213 de la fibra Andorra Telecom i ràdio a RNA). La notícia en si no és bona, és boníssima perquè la darrera tanda de proves amb  resultat negatiu deixen el problema en ensurt i la conseqüència en un ajornament. El que s’ha de veure és com conviuen les planificacions tècniques i els nervis dels jugadors amb aquesta nova situació. En el cas del MoraBanc Andorra formaran part de la convocatòria dos dels jugadors lesionats a la lliga catalana, Oriol Paulí i David Jelínek. El dubte per aquets partit és veure com respon de les seves molèsties a l’adductor Haukur Palsson. Reintegrar-los mica en mica a la dinàmica de l’equip és feina que Ibon Navarro haurà de fer al mateix temps que l’objectiu serà mantenir la bona línia seguida fins ara. Bandja Sy segueix recuperant-se de la lesió al turmell i és baixa per demà, igual que Moussa que tot i accelerar la seva recuperació segueix encara lluny de tornar a jugar.

I la pista de demà, la Fonteta, ha estat terreny vedat pel MoraBanc les darreres temporades. En aquesta etapa ACB no hi ha hagut cap victòria tricolor. Saber quina és l’ocasió més propícia no és gens fàcil però el que sembla clar és que aquesta no ho sembla a primer cop d’ull pel potencial del rival. El València de Ponsarnau ha incorporat tres estrelles nivell Eurolliga a la seva plantilla: Kalinic, Williams i Hermansson. I se’ls ha de sumar a l’arsenal encapçalat per Dubljevic, Van Rossom, Tobey i companyia. I no podem obviar que també han fitxat l’escopeta eslovena Klemen Prepelic. A primer cop d’ull, i a pesar d’haver perdut el primer partit a Vitòria en el darrer segon, sembla el València més potent de la història.

Davant d’això el MoraBanc oposarà confiança en el seu plantejament i en la seva personalitat. Sergi Garcia creu que “jugarem contra un dels favorits d’aquesta lliga però penso que estem molt preparats per jugar aquest partit i hem d’anar amb la màxima il·lusió i ganes per intentar guanyar”. El base estima que “estic notant molta confiança per part dels entrenadors i m’he de fixar dia a dia en donar el meu cent per cent”. El tècnic ajudant David Eudal no nega que “el partit és molt difícil perquè visitem un dels millors equips no només de la lliga Endesa sinó d’Europa”. Eudal creu que “estem parlant d’un equip fortíssim que voldrà guanyar el seu primer partit però anem amb la màxima il·lusió tot i sabent que haurem de fer les coses molt bé per poder guanyar”.