El carrusel de partits és a l’hora un carrusel de sensacions i el MoraBanc Andorra avui, amb la derrota d’ahir a Gran Canària encara als bioritmes, viatja cap a Bolonya on demà visita la pista de la mítica Virtus en partit de la tercera jornada de la 7Days Eurocup (20h30, Tv al 214 de la fibra Andorra Telecom). Els homes d’Ibon Navarro jugaran en una de les pistes de referència de la present Eurocup, un candidat a guanyar-la i un club que el que té enfilat és jugar l’Eurolliga. Quan una institució té la història de la Virtus (campió de tot el que es pot ser campió) i fitxa de cop a Sasha Djordjevic d’entrenador i a Milos Teodosic de director d’operacions, és que està enviant un missatge al tot el bàsquet internacional: Vol tornar a ser entre els grans d’aquest joc. El conjunt italià compta amb una afició calenta i present durant els 40 minuts que no va abandonar l’equip ni quan va jugar a segona divisió. I pel que fa a l’equip, tot i la llum de Teodosic, el roster sencer és de luxe amb Stefan Markovic com a coreferent exterior.

El MoraBanc, per la seva part, busca donar la millor rèplica possible, i intentar aconseguir una victòria d’aquelles que valdrien doble perquè en aquest cas seria una gran sorpresa pel potencial del rival. Musli continua sent baixa i en la resta de l’equip, més enllà d’alguna molèstia, tots sembla que estaran a disposició del tècnic.

“Juguem en una pista molt calenta i davant d’un rival que està construït per intentar guanyar l’Eurocup, haurem de donar el millor de nosaltres mateixos per competir a alt nivell i intentar guanyar” exposa en la prèvia del partit el tècnic ajudant Paco Vázquez, que conclou que “el repte de l’equip ara mateix és jugar amb més regularitat durant els 40 minuts”. El tècnic creu que “la Virtus té molt de talent i es pot dir fins i tot que el que tenen al cap és l’Eurolliga”. Per Paco Vázquez “guanyar aquest partit ens ajudaria a demostrar-nos que podem guanyar a fora, no tenim massa entrenaments per preparar-ho però sí tenim molts partits per demostrar-ho”.

Nacho Llovet parla del rival com d’”un clàssic europeu” i sobre l’equip, el pivot català creu que “hem de tenir regularitat com a equip perquè ara tenim clar com volem jugar en tot moment”. Llovet exposa que “potser en moments en què no estem tenint encert ens estem frustrant massa”.