Cada final de temporada des de en fa 5, el club celebrava en el descans del darrer partit de lliga Endesa a casa del primer equip un dels moments més emotius de l’any. Els jugadors i jugadores de la base que passaven a sèniors tenien la seva cerimònia de graduació, emulant en tot les acadèmiques amb llançament de birrets i discursos finals. L’acte és una altra de les iniciatives que s’ha emportat per davant la crisi de coronavirus però el que no s’ha volgut des del club és deixar passar l’oportunitat de reconèixer a la promoció del 2020 a feina feta durant tot aquest temps. “La idea és poder fer la cerimònia de veritat algun dia” afirma el Cap de comunicació del club Gabriel Fernàndez, que afegeix que “les circumstàncies ens han portat a buscar una fórmula alternativa i creiem que ens n’hem sortit”. El MoraBanc Andorra ha estrenat avui a Youtube el documental Promoció del 2020 en què els graduats i graduades d’aquest any expliquen el que ha significat a les seves vides la seva trajectòria al club. “El nostre company Coke González ha fet una feina excel·lent i el documental és una molt bona eina per entendre el que representa pels integrants de la nostra base la part de la seva vida que dediquen al club” exposa Fernàndez, que conclou que “en bona part, les paraules d’aquest grup de joves son un homenatge als molts entrenadors que han tingut”.

La promoció 2020 del BCA, la formen Cloe Torcuato Rodríguez, Ariadna Rodríguez Garcia, Jasmin Belarmino Siruno, Laura Laurent Marrugat, Laia Ribó Balastegui, Maria Sobany Bosch, Noah Micó Lorenzo, Aleix Solanes Bisbal, Martí Obiols Puig, Aitor Villarreal Aljama, Ferran Ballester Pons, Jan Frases Codina, Hugo Torres de Sa, Guillem Vergens Carnicé i Roc Tarruell Romà.

Promoció 2020 és un documental que va molt més enllà del bàsquet i que parla dels lligams per sempre que l’esport estableix entre els integrants dels equips.