Proves mèdiques i físiques, pas previ a la pretemporada

Proves mèdiques i físiques, pas previ a la pretemporada 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

S’han acabat les vacances per a la plantilla del MoraBanc Andorra que aquest any comença un nou repte a la Lliga Endesa. Els jugadors ja han començat a arribar al Principat, i el primer pas abans de començar la pretemporada, demà dimarts a la tarda, és passar les corresponents revisions mèdiques i físiques que han de certificar l’ok al jugador.

Per tant, el MoraBanc Andorra 2014-2015 ja s’ha posat en marxa en una temporada plena d’il•lusió i nous reptes a la millor lliga d’Europa. Això sí, ho ha fet amb part de la plantilla. Els primers a fer les tradicionals proves han estat 3 jugadors que van ser claus la temporada passada, la de l’ascens a ACB. Marc Blanch ha estrenat les instal•lacions de Vital Sport, seguit de Jordi Trias i de David Navarro. A la tarda, ha estat el torn per a una de les noves cares de la temporada, de fet, el primer fitxatge de la temporada 14-15, Joao Gomes “Betinho”.

Els 4 membres de la primera plantilla han estat els que han inaugurat les proves, durant la setmana ho faran la resta dels membres que estaran a disposició de Joan Peñarroya. Seguiran demà dimarts on passarà revisió el nou fitxat Víctor Sada i també, torn per a l’americà, Shaun Green.

Les primeres sensacions dels que ja han passat les revisions són molt positives, i tots tenen ganes de començar a entrenar per demostrar que el MoraBanc Andorra ha arribat a la lliga Endesa per competir. L’aler Marc Blanch ho explicava així: “Amb moltes ganes de començar i conèixer als nous companys de treball. Quan abans millor. Content per formar part, un any més, d’aquest club i poder competir a la lliga ACB”. Seguit venia Jordi Trias que també mostrava la seva intenció: “Amb molta il•lusió. Estem on tots volíem. Ara ens fa il•lusió està a l’ACB. Veig l’equip molt bé, mantenint el bloc i amb jugadors amb experiència. Crec que amb el que s’està fent fa bona pinta”. També David Navarro, que deixava un missatge per a l’afició: “L’any passat van ser molt important per nosaltres i que aquest any segueixin venint i gaudint del bàsquet i del nostre equip”.

Desprès de les corresponents proves físiques i mèdiques ja serà el torn de sortir a la pista per començar la pretemporada a les ordres de Joan Peñarroya. Això serà demà a les 18h al pavelló Joan Alay. Un primer entrenament que tindrà les absències del base Thomas Schreiner, concentrat amb la selecció d’Àustria al PreEuropeu, els nous fitxatges Georges Bogris i Román Martínez, concentrats per al mundial amb Grècia i Mèxic respectivament, el lesionat Asier Zengotitabengoa i l’americà Shaun Green que arriba demà a Andorra.

Comunicació MoraBanc Andorra

Back to top