El jugador Przemek Karnowski i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra arriben a un acord per a la seva incorporació.

El nou projecte del MoraBanc Andorra ja té nou cinc. Es tracta de l’internacional polonès Karnowski. Provinent de la Universitat de Gonzaga. Amb 2’15 i 23 anys, el jugador arriba a l’equip dirigit per Joan Peñarroya amb ganes de convertir-se en el dominador del joc interior andorrà i fer-se un espai entre el millors a la Lliga Endesa i EuroCup.

Karnowski fa el salt a l’ACB desprès de tancar una temporada amb 12’2 punts i gairebé 6 rebots per partit. Proclamant-se campió amb la seva Universitat. Amb experiència internacional amb Polònia, el jugador ve a demostrar el que el General Manager del club, Francesc Solana, ha vist durant la seva participació a la Summer League d’aquest passat estiu.

Precisament Solana detallava el que aportarà el nou cinc tricolor “Tindrem un jugador amb gana, amb ambició, que ve a jugar al joc interior. Ens aportarà rebot, però sobretot és un gran passador” i a més, el general manager afegia “Jugador molt gran, que viurà la seva primera experiència professional desprès de ser campió amb la seva Universitat. Un fet prou important”.

Karnowski serà un dels referents d’aquest projecte 17-18, no només per a l’equip, sinó per a l’afició. Estem segurs que la BMB gaudirà de valent amb el nou 5 del MoraBanc Andorra.