Pyréenés i el BCA conviden els escolars a dissenyar la tercera equipació

Pyréenés i el BCA conviden els escolars a dissenyar la tercera equipació 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Pyrénées Andorra i el Morabanc Andorra organitzen un concurs per a dissenyar la tercera equipació de l’equip. La Iniciativa ha estat presentada aquest migdia en roda de premsa pel Cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez i el Director de Màrqueting del grup Pyrénées Andorra, Joaquim Serrahima.

“Al club ens creiem i molt el lema ‘Som un país’ i no hi ha millor manera de dissenyar la tercera equipació que proposant-ho als escolars” ha manifestat Gabriel Fernàndez. “La resposta de les escoles ha estat molt bona i repartirem prop de 2500 làmines perquè els alumnes participin al concurs” explicava en roda de premsa Serrahima.

Aquestes són les bases del concurs:

A qui va dirigit?

 1. El concurs es dirigeix a tots els alumnes que durant el curs 2015-2016 cursin Segona ensenyança o el batxillerat al Principat d’Andorra.
 2. El concurs es duu a terme a les escoles. No s’accepten participacions individuals. Cada escola ha de decidir si hi participa o no.

Procediment per a seleccionar el disseny guanyador

 1. Cada escola pot presentar un disseny per classe. És a dir, és responsabilitat de l’escola escollir quin és el disseny, d’entre tots els que facin els alumnes de cada classe, que presenta al concurs.
 2. Tots els dissenys participants es penjaran al Facebook de Pyrénées Andorra (Grans Magatzems Pyrénées) per procedir a votació popular («M’agrada»).
 3. Els cinc dissenys més votats seran els finalistes.
 4. Un jurat format per membres del club i de Pyrénées Andorra i per professionals del sector escollirà el disseny guanyador d’entre els cinc finalistes.

 Premis i comunicació del guanyador

 1. Hi haurà un sol disseny guanyador.
 2. L’alumne autor del disseny guanyador rebrà un iMac de premi.
 3. L’alumne autor del disseny guanyador rebrà, també, una samarreta amb el seu disseny signada per tots els jugadors.
 4. L’escola de l’alumne guanyador rebrà un iMac de premi.
 5. El disseny guanyador es confeccionarà perquè l’equip el pugui fer servir durant el partit del cap de setmana del 30 d’abril contra el FIATC Joventut.
 6. Els alumnes autors dels cinc dissenys finalistes rebran una invitació per a dues persones per a assistir al partit 

 Calendari

Dilluns 1 de febrer: inici del concurs.

Les escoles que volen participar en el concurs ho comuniquen a Pyrénées Andorra i reben les làmines en què els alumnes han de fer els dissenys.

 • Del 2 de febrer a l’11 de març: els alumnes i les escoles elaboren els dissenys.
 • Divendres 11 de març: data límit per a lliurar els dissenys per part de les escoles.
 • Del 14 de març al 25 de març: els dissenys lliurats per les escoles estaran disponibles al Facebook de Pyréneés per procedir a la votació popular. Els cinc dissenys més votats («M’agrada») a data 25 de març a les 12.00 h seran els dissenys finalistes.
 • Del 28 de març a 1 d’abril: el jurat escull el disseny guanyador d’entre els cinc més votats al Facebook.
 • Durant la setmana del 25 d’abril es comunica el disseny guanyador.

 

 

Close Cart
Back to top