Pyrénées renova per un any el contracte de patrocini

Pyrénées renova per un any el contracte de patrocini 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra i el Grup Pyrénées han signat avui la renovació per una temporada més del contracte com a patrocinador oficial.

L’ampliació portarà la col·laboració entre les dues entitats fins els 3 anys, els que fa que l’equip milita a la Lliga Endesa. Pyrénées, que està a l’anell dels patrocinadors de primer nivell del MoraBanc Andorra, ja va tenir un paper destacat en la primera aventura ACB del club amb el Festina Andorra els anys 90.

Estem molt satisfets de signar la renovació amb Pyrénées, una de les empreses més importants del país, i això és un element que posa en valor el que fem” ha manifestat aquesta tarda en roda de premsa el president Gorka Aixàs. El dirigent ha assegurat que “el nivell d’entesa i de relació que tenim amb Pyrénées és precisament el que busquem en un patrocinador, un partner que aporti confiança, valor afegit i un punt d’amistat que és el que fa que el projecte es consolidi dia a dia”.

20160707_170447

“Des del primer moment en què ens vam comprometre amb el bàsquet, vam tenir clar que volíem participar en un projecte de país” exposava en roda de premsa el Director de Màrqueting de Pyrénées, Joaquim Serrahima. L’executiu ha dit també que “sovint Andorra rep males notícies i no ens en adonem que tenim un magnífic altaveu que va parlant de nosaltres de manera positiva com és el Bàsquet Club Morabanc Andorra. Les empreses que en major o menor mesura depenem del turisme estem en deute amb el club i no podem quedar al marge. Li hem de donar suport. És el millor ambaixador que tenim”.Joaquim Serrahima ha conclòs exposant que “la relació que tenim és viva, fluida i això ens ajuda a donar vida a un patrocini que per nosaltres és important” i ha citat com a exemple “l’èxit del concurs per la tercera equipació que vam fer plegats i que va arribar a mobilitzar molts escolars”.

Gorka Aixàs i Quim Serrahima han immortalitzat la renovació amb diverses fotografies a la sala de premsa del Poliesportiu d’Andorra.

Close Cart
Back to top