El MoraBanc Andorra ha celebrat avui un Media Day adaptat als temps. L’acte amb els mitjans de comunicació s’ha celebrat a la sala del Consell del Comú d’Andorra la Vella amb la presència dels 14 jugadors del primer equip i amb la Cònsol major de la capital Conxita Marsol d’amfitriona. L’acte ha estat presidit també pels trofeus de campions de la Lliga Catalana assolits recentment. “És important per nosaltres que seguiu representant-nos com ho feu, molts ànims en un any que serà difícil” ha manifestat Marsol.

“Hi ha molt bona química” aquesta ha estat la frase més repetida entre els jugadors, que en algun moment han arribat a referir-se a la connexió al vestidor com la que s’estableix amb “germans”, per tant el punt de partida per l’equip és aconseguir que aquesta unió i energia positiva alimentin el que passa a la pista. Per altra part els jugadors han anat afegint les seves pinzellades, Moussa Diagne ha dit que “el que cal ara per tothom és salut i això demanem a la nova temporada”. Bandja Sy ha afirmat que no “serà fàcil però hem d’intentar millorar el que vam aconseguir la temporada passada”. Entre els nous fitxatges Babatunde Olumuyiwa ha manifestat que “si fem bé les coses podem guanyar qualsevol”. Un dels jugadors que més preguntes ha contestat ha estat Moussa, ja que hi ha força curiositat per veure quan pot tornar a les pistes . El jugador senegalès ha afirmat que “cada cop vaig millorant més i fent més coses però no volem posar una data per tornar”. Els tres capitans han opinat sobre les possibilitats de l’equip. Hannah ha afirmat que “amb la bona química que té l’equip podem fer grans coses”, Guille Colom ha exposat que “hem demostrat que si fem bé les coses serà possible tornar a tenir grans èxits” i David Jelínek ha dit que “els darrers anys ja hem demostrat que podem guanyar qualsevol i cal seguir pensant que ho podem fer”. Sobre començar sense públic, Colom ha dit que “els trobarem molt a faltar perquè a casa som forts pel nostre públic però hem de centrar-nos en fer-ho el millor possible tot i tenir aquesta situació”. Sergi Garcia ha exposat que “estic molt a gust i m’he adaptat molt ràpidament per ajudar a aconseguir els objectius que es necessitin”. Oriol Paulí ho ha completat exposant que “els companys i el club ens ajuden molt i l’adaptació és molt fàcil, penso que no podríem estar en un lloc millor per créixer”.

Química, ambició i moltes ganes de començar a competir son les paraules que resumeixen la multitudinària compareixença d’avui que s’ha produït a només 4 dies del debut a la lliga Endesa contra UCAM Múrcia.