Renovem amb el Comú d’Escaldes-Engordany

Renovem amb el Comú d’Escaldes-Engordany 1597 1241 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La corporació seguirà apostant per donar suport al club a la LEB Or destinant la mateixa aportació per a la temporada 2022-2023.

El Comú d’Escaldes-Engordany i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració encaminat a promocionar l’equip i la parròquia. L’acord preveu una aportació econòmica per part del Comú i la seva durada es correspon amb la temporada esportiva 2022-2023, que comença l’1 de setembre i clourà el 30 de juny del 2023. Es tracta del mateix import que el Comú d’Escaldes-Engordany va destinar al club la temporada passada, tot i que aquest cop a la Lliga LEB Or. Mostrant així el recolzament de la corporació del club.

Per al president del club, Gorka Aixàs, ha agraït el suport de la corporació escaldenca afegint que “la vinculació entre les dues entitats està marcada des dels inicis de la història del club i que això segueixi sent així és tot un orgull per al BCA”. El cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, ha destacat que “el BCA és un club que està integrat al país d’una manera molt especial i després de l’accident de la temporada passada crec que era important ajudar el club en aquest intent de tornar a la lliga ACB” i ha afegit que “per nosaltres també és un orgull que l’equip de capacitats especials porti el nom d’Escaldes-Engordany a la samarreta”.

El conveni estableix que el Comú d’Escaldes-Engordany patrocinarà l’equip de capacitats especials del club i que el pavelló del Prat Gran serà la seu dels partits d’aquest equip així com dels entrenaments. També s’hi recull que el primer equip del Bàsquet Club MoraBanc Andorra jugarà un partit amistós de pretemporada al Prat Gran d’Escaldes-Engordany en el marc del Trofeu Escaldes-Engordany.

A més, el MoraBanc realitzarà durant la temporada 2022-2023 la jornada benèfica i d’exhibició Champions per Unicef al Prat Gran, que comptarà amb la participació de personalitats del país, esportistes de renom i jugadors del primer equip.

Una temporada més, el Comú d’Escaldes-Engordany formarà part d’un projecte que va veure la llum a la parròquia i que vol tornar al màxim nivell.

Close Cart
Back to top