Repartits els dorsals per al retorn a la Lliga Endesa

Repartits els dorsals per al retorn a la Lliga Endesa 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

23/09/2014

Ja es coneixen els dorsals que portaran els jugadors del BC MoraBanc Andorra aquesta temporada 2014-2015. Els 10 homes de Joan Peñarroya han escollit els seus dorsals, alguns d’ells amb molta història i recorregut darrera.

A continuació pots consultar els dorsals del MoraBanc Andorra i el raonament que fan els protagonistes:

Número 5 – Thomas Schreiner: El base austríac ho tenia molt clar des dels seus inicis al món de la cistella. Al poc més de 6 anys Schreiner escollia el 5. Un número que no ha deixat fins al dia d’avui.

Número 7 – Víctor Sada: Acostumat a portar un número més durant la seva etapa professional, el nou co-capità del MoraBanc Andorra ha escollit el 7. Una decisió que arriba acompanyada per motius personals i per un jugador de la plantilla, en Jordi Trias que s’ha adjudicat el següent número.

Número 8 – Jordi Trias: El pivot gironí recupera el número 8. Un número que durant la seva carrera ha anat alternant amb el seu número favorit, que és el 4. Als seus inicis al Barça no va poder agafar el 4 ni el 44, un retirat i l’altre en mans de Roger Grimau. Allà va decidir sumar els dos 4 i quedar-se amb el 8.

Número 10 – Asier Zengotitabengoa: L’aler, que compleix la seva segona temporada al club, recupera el seu número, el 10. Un número que ha portat des de petit i ho ha fet seguint la tradició familiar, escollint el número del seu pare”.

Número 11 – Joao Gomes “Beto”: El jugador portuguès es remunta als seus inicis de jugador de bàsquet al seu país d’Origen, Cabo Verde. Amb 12 anys escollia el número 11. Un dorsal que desprès d’anys de no poder portar, el torna a recuperar aquí a Andorra. “Beto” ho té clar, el seu fitxatge pel MoraBanc Andorra és com tornar a començar la seva carrera i per això escull l’11, el número dels seus inicis.

Número 13 – Georgios Bogris: El jugador grec no ha tingut dubtes des que va començar a jugar de pivot. Als 13 anys el seu número va ser el 13.

Número 15 – David Navarro: L’escorta català també busca els seus inicis a Esparreguera, poble natal, on des de la categoria mini ja va escollir el 15. Un número que escull als equips on està sempre que sigui possible.

Número 21 – Shaun Green: El número 21 sempre li ha portat sort a Shaun Green. D’aquesta manera no ha volgut canviar de dorsal, i aquesta temporada continuarà amb el número 21.

Número 30 – Román Martínez: El fitxatge mexicà del BC MoraBanc Andorra escollia el 30 a La universitat. Un 30 que porta dins el número 3, un llançament que sempre ha estat el tir escollit pel nou aler del conjunt andorrà.

Número 31 – Ara fa dos anys, quan Marc Blanch arribava a Andorra, estava a punt de ser pare d’una nena, la Marina. El dia escollit per néixer va ser el 31 d’Agost. Des d’aquell moment, el jugador badaloní no s’ho va pensar, i ple de felicitat, escollia el 31 per seguir jugant a bàsquet. Un dorsal que li ha donat molts èxits i que seguirà portant durant aquesta nova etapa a la Lliga Endesa.

Número 55 – Kaloyan Ivanov: El “Guerrer” búlgar va triar el 55 a la seva anterior etapa a l’ACB, durant la seva estada a Manresa. Ho va fer ja que el número 10 estava retirat. Davant d’aquest fet, va triar dos 5, que sumats fan el 10. Una situació que sembla ser de família ja que el seu germà també ho fa en els equips on juga.

Close Cart
Back to top