El Bc MoraBanc Andorra participarà en la primera edició del Videsport que organitza el Comú de La Massana aquest divendres i dissabte a la Sala La Closeta de La Massana (divendres de 17 a 20h i dissabte de les 10 del matí a les 20h). El MoraBanc participarà en aquest mercat de roba i material esportiu de segona mà amb una parada que gestionarà Unicef i en la que es podrá comprar molta roba de temporades anteriors. El Videsport s’ha presentat aquest matí en roda de premsa al Comú de La Massana i neix amb la mateixa filosofia que el Vide Dressing, és a dir, fomentar la reutilització dels productes. I el punt de partida també ha estat el mateix: la demanda ciutadana. Així ho ha explicat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la parròquia, Sergi Balielles, a la presentació de la 1a edició d’aquest nou mercat de segona mà. “Al Vide Dressing vam veure que tenien molt bona sortida les peces esportives i els mateixos paradistes ens van demanar fer un mercat específic. Ens ho prenem com una prova pilot, a veure com funciona”, assegura el conseller massanenc. S’han triat aquestes dates, ja que coincideix amb l’inici de la temporada d’hivern. Tot i això, el VideSport és un mercat de segona mà de tot tipus d’esports. Hi haurà des de roba de ioga o arts marcials a material d’esquí, submarinisme, escalada o patinatge. “Els club esportius generen molta roba que al final no saben que fer-ne. Portarem peces molt bones a preu de ganga”, ha afirma en la mateixa roda de premsa el Director de Comunicació del MoraBanc Andorra, Gabriel Fernández, que ha remarcat que tota la recaptació serà per Unicef Andorra. Fernàndez ha mostrat diverses peces amb els preus als que es podran trobar al Videsport. Hi ha un bon stock de samarretes Eurocup i Lliga Endesa oficials de la temporada passada que es vendran a 15 euros, samarretes blau cel del partit de les llegendes a 5 euros, dessuadores a 5 euros, samarretes d’escalfament a 3 euros o pantalons curts de competició a 1 euro.

Aquesta primera edició del Videsport s’ha limitat a una de les sales de la Closeta. En total hi haurà disset parades del les quals, a banda de la del MoraBanc Andorra, també n’hi haurà una altra amb finalitat solidària. Es tracta de Cooperand, que destinarà els beneficis a un projecte a Burkina Faso.

Els horaris del mercat seran: divendres, 29 de novembre, de 17 a 20 h i dissabte, 30 de novembre, de 10 a 20 h. En funció dels resultats, les dates i horaris s’adaptaran en la pròxima edició.