Víctor Sada tornarà a ser el capità del Bc MoraBanc Andorra aquesta temporada. El base badaloní assumirà les tasques en solitari després d’haver-les compartit el passa exercici amb Marc Blanch. El segon capità serà Thomas Schreiner.
Sada s’ha mostrat còmode i desimbolt davant la premsa en la roda de premsa que s’ha celebrat aquesta tarda a l’Art Hotel d’Andorra la Vella i en la que ha quedat clar que la temporada passada va ser un aprenentatge pel club que ofereix més garanties per aquesta temporada.

Més experiència

“En tots els nivells del club aquest any d’experiència es notarà en positiu i també en l’equip. Tothom sap el que ha de fer i intentarà fer-ho millor. Comptem amb la mateixa il·lusió o més i amb l’avantatge de coneixe’ns millor, sobretot els jugadors de la part exterior. A dintre hem fitxat a Shermadini i Daniel Clark que son jugadors experts”

Sense factor sorpresa?

“El factor sorpresa ens podía ajudar l’any passat i ara ens coneixeran més per estudiar, per exemple la idea de Joan Peñarroya de córrer i jugar molt lliure però de la mateixa manera nosaltres també estudiarem a la resta i els jugarem de tu a tu”

Equip

“Sempre dic que els noms no fan l’equip, és l’equip de veritat el que s’acaba fent. Per molts noms i bons jugadors que tinguis, si no fas un equip a dins del vestidor en els moments difícils no serveix de res. Un exemple seria la temporada passada. Si que és cert que aquest estiu Francesc Solana i Joan Peñarroya han fet bona feina i esperem que ara es reflecteixi en bon joc i bons resultats”

Calendari

“A veure si surt ja el calendari, els aficionats l’estan esperant. En principi és millor una lliga de 18 que de 19 però hem de defensar que algú per mèrits propis, com l’Ourense, estigui a l’ACB i que no sigui una lliga tancada com l’NBA. Lluitar pels títols, la copa o no baixar és la gràcia. L’Ourense s’ho mereix tot i que no sé com va el tema de paper.no sóc qui per dir que s’ha de fer”

Personalment

“Treballo per estar bé físicanent i poder tenir més regularitat. La temporada passada em vaig sentir molt bé els darrers tres mesos i el primer. Estic convençut que ho aconseguiré”

Cholista

“El Simeone n’ha fet filosofía de vida. S’ha d’anar partit a partit i no hi ha res més, si no caus en que si vas molt bé et relaxes i si no pots caure en la frustració”