Sada, el retorn del fill pròdig

Sada, el retorn del fill pròdig 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Diumenge 18h. Palau Blaugrana. Tota una cruïlla de camins per Víctor Sada. Cor blaugrana, passat barcelonista però un competidor ferotge que dins de la pista intentarà fer el possible per ajudar el Morabanc Andorra a acomiadar la temporada amb una victòria.
El base badaloní, campió de tot amb l’Fc Barcelona, s’ensuma una tarda especial i que alguna cosa passarà “tot i que no en sé res, alguna cosa m’han avançat els periodistes que m’han anat entrevistant aquests dies”.
Ser una llegenda viva del bàsquet blaugrana no impedeix el director de joc de l’equip, que ha atès els periodistas avui en zona mixta, de Joan Peñarroya ser ambiciós per aquets partit “hem d’intentar no cometre errors perquè els equips del nivell del Barça et penalitzen molt, sobretot des del perímetre”. Sada conclou “si fem les coses bé podem tenir les nostres opcions tot i que sempre és molt difícil”.
La consideració d’ ”especial” del partit sembla un tòpic quan la diuen els esportistes poc abans d’enfrontar-se amb els seus exequips, en el cas de Sada el tema sembla totalment justificat “he passat molt amb el Barça i hi tinc molts amics en allà per això evidentment el partit serà especial, la sort és que per nosaltres arriba en un moment en què ja estem tranquils”.
Sada s’ha enfrontat dos cops aquesta temporada el Barça amb la samarreta del MoraBanc Andorra. En la primera va tenir una gran actuació a la final de la Lliga Catalana i en la segona tot just sortia de la lesió d’esquena que el va obligar a passar pel quiròfan, “i no estava encara en les millors condicions físiques, ara sí que ho estic”.
Pels que es demanin per la representativitat de Sada amb el bàsquet del Barça només cal donar un petit cop d’ull al palmarès: cinc lligues, tres copes del Rei i una Eurolliga, en la que va ser un dels jugadors més importants.

Close Cart
Back to top