“No em marco terminis, vaig dia a dia i les sensacions fins ara són molt positives”. Aquestes han estat les primeres declaracions del base del MoraBanc Andorra Víctor Sada després de passar pel quiròfan per ser operat d’una hèrnia discal lumbar.

La rehabilitació de Sada està xifrada en tres mesos i mig i ja fa tres setmanes i mitja que el doctor Cáceres el va operar, “va arribar un moment en què vaig assumir que m’havia d’operar perquè veia  que tot el que provàvem no em permetia tornar a jugar, el doctor Cáceres em va dir t’opero avui o en 10 dies i ràpidament vaig dir avui”.

El base català, que s’ha mostrat relaxat i ha somrigut molt durant la roda premsa, ha admès que “ha estat dur no poder ajudar als companys amb la meva experiència a la lliga i més tenint en compte que els partits de casa fins ara són tots una passada”.

Víctor Sada ha dit que el rendiment de l’equip està sent bó fins ara “tot i que falta regularitat” i ha destacat “l’excel·lent rendiment de Thomas Schreiner, David Navarro i Carles Bivià quan han jugat de base”.

Sada farà tot el procès de rehabilitació a Andorra.