“Vaig parar només dues setmanes, des d’aleshores estic entrenant intensament seguint el pla de Miguel Àngel Rodellar“ comenta amb un somriure des de Sant Polkten, la seva ciutat, el base Thomas Schreiner. El director de joc austríac va tenir un debut impactant a la lliga Endesa i només te un objectiu pel futur : millorar. Una conversa sobre el futur amb ell deixa clar que el propòsit de la temporada vinent ha de ser fer millor les coses en tots els sentits.

Equip

“Hem d’intentar guanyar tots els partits, com vam fer la temporada passada, però el nostre objectiu ha de ser guanyar més partits dels que vam guanyar”.

Personalment

“Va ser difícil arribar a una lliga nova, era una gran oportunitat per mi. Crec que puc fer les coses encara millor. La meva intenció és ser un jugador més sòlid”.

Treball dur

“Entreno aquests dies perquè hi ha molts aspectes del meu joc que necessito millorar. Vull estar el millor possible físicament. Com deia, la meva intenció és ser cada cop més un jugador sòlid a la lliga Endesa”.

Afició a la Bombonera

“Des que vaig arribar(porta tres temporades al club) les coses han anat millorant molt. Al principi erem 600 espectadors i ara sempre hi ha més de 3000. Cada any millorem. També en això hem d’aspirar a millorar cada cop més”.

Popular al seu país?

“Ara em fan alguna entrevista més perquè a l’estiu no hi ha esquí(riu), potser a la meva ciutat sóc una mica conegut però al meu país no gaire. Crec que sóc més conegut a Andorra que al meu país. Això està bé o malament?(riu)”.

Selecció d’Austria

“Aquest estiu no tinc competició oficial amb Austria, només jugarem alguns amistosos”.

Aquestes són les manifestacions d’un dels jugadors importants a la pista i al vestidor del MoraBanc Andorra, Thomas Schreiner, que viurà la seva quarta temporada al Principat a les ordres de Joan Peñarroya.