Seguim avançant amb Andorra Telecom

Seguim avançant amb Andorra Telecom 1772 1181 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Andorra Telecom i el BC MoraBanc Andorra seguiran caminant junts aquesta temporada. La relació es reforça amb molts més suports de gran visibilitat com la nova tribuna Andorra Telecom. La part baixa de la tribuna principal de la BMB passa a dir-se així i a estar totalment customitzada amb el color magenta de la corporació. A banda d’això els jugadors incorporen el magenta a les seves equipacions d’entrenament així com també les cadires de les banquetes.

“Estem vivint una temporada històrica i comprovar el suport d’empreses de referència com Andorra Telecom és gairebé un indicatiu que anem en la bona direcció” exposa el president Gorka Aixàs, que conclou “sovint ho diem, per la confiança i el recorregut parlem d’empreses que creuen en el nostre projecte que tenen tot a veure amb la seva consolidació”.

Per la seva part, el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, s’ha referit a “la fructífera col·laboració entre les dues parts i en la important fita que representa per a la projecció del país, el club i els seus patrocinadors la participació en competició europea”. Nadal ha volgut recordar “els magnífics resultats assolits la temporada passada amb la classificació per a la Copa del Rei i els play-off de la lliga, que li han valgut una plaça en l’Eurocup”.

Close Cart
Back to top