Seguim creixent, conveni amb el Comú d’Andorra la Vella

Seguim creixent, conveni amb el Comú d’Andorra la Vella 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“Seguir creixent. Seguir prosperant en la idea de compartir el nostre projecte amb quanta més gent millor”. Així s’ha expressat avui el president Gorka Aixàs després de la signatura del conveni amb el Comú d’Andorra la vella. Un acord que permetrà el MoraBanc Andorra utilitzar diversos espais de la parròquia per promocionar les activitats del club. En contrapartida, el comú de la capital també disposarà d’espais per promocionar la vida de la parròquia en els canals de comunicació del club.

“Som un club de la capital i aquest acord que signem avui no fa res més que estretir la relació entre les dues entitats, estem molt contents” ha exposat Aixàs davant dels mitjans de comunicació. “La repercussió del MoraBanc Andorra és molt alta a nivell mediàtic i per nosaltres és una gran oportunitat” explicava la Cònsol major de la capital Conxita Marsol, instants després d’haver signat el conveni.

La primera de les activitats que faran treballar el conveni serà una festa de presentació a l’avinguda Meritxell, aquest diumenge a les 12h, davant la seu central de MoraBanc.

Close Cart
Back to top