“Seguint així les victòries arribaran”. Proper repte, Laboral Kutxa

“Seguint així les victòries arribaran”. Proper repte, Laboral Kutxa 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Arriba una nova jornada a la Lliga Endesa, i arriba un nou partit, també al Poliesportiu d’Andorra, davant el històric Laboral Kutxa Baskonia. Un matx que serà especial per la nostra entitat, ja que celebrem els 150 partits del club a la millor lliga d’Europa.

Els dos conjunts arriben sense conèixer la victòria, però amb sensacions diferents. El MoraBanc Andorra vol aprofitar la segona ocasió consecutiva de poder oferir una victòria a la seva afició al retorn a la Lliga Endesa, i el Laboral Kutxa, un equip fet per estar el més amunt possible que no vol deixar escapar el tren de la part alta.

Un matx més que interessant que ha portat a fer aquestes declaracions als protagonistes del MoraBanc Andorra.

Volem la victòria

David Navarro: “Necessitem guanyar quan abans millor. La setmana passada se’ns va escaparà, va ser un cop dur. Aquesta setmana tenim un altra opció a casa, serà complicat però fent bé les coses podem guanyar”.

Joan Peñarroya: “Està clar que és un partit difícil. Tenim la il•lusió d’aconseguir la primera victòria, però som conscients que juguem contra un rival molt fort, de Eurolliga, i amb necessitat ja que també ha perdut els dos partits, cosa que no és normal per a un equip de la seva qualitat”.

Rival, Laboral Kutxa

Navarro: “És un equip nou, amb molts jugadors nous. Això sí, sent el Laboral Kutxa és un equip amb molta qualitat, que porten molts anys jugant a bàsquet i ens costarà guanyar. Hem d’estar al màxim. No podem conèixer els jugadors, són bastant nous, són atlètics i voldran imposar un ritme alt, però ens demanaran la màxima intensitat. Nosaltres si complim en defensa i juguem més alegre ens trobarem més còmodes”.

Joan Peñarroya: “És un equip que està fet pels llocs del davant. Un equip molt nou, amb tècnic nou i això és nota. Serà un equip que anirà creixent a mesura vagin passant les jornades. Jugadors que han de tenir adaptació al bàsquet europeu, però amb qualitat contrastada. També amb jugadors referents, no només a l’equip sinó a la lliga”.

Objectiu: competir

Navarro: “Per nosaltres no hi ha rival ni partit còmode. Aquest és un més, amb un rival d’entitat. L’objectiu és el mateix, ser competitius i tenir opcions de victòria. Fent les coses bé tindrem opcions de guanyar el partit i en això estem”.

Peñarroya: “Portem dos jornades, em anat al camp de l’Unicaja i em perdut a la prorroga al darrer segon. Cal tenir paciència, la lliga és molt llarga. Cal estar preparat per tenir ratxes negatives i continuar la nostra línia de treball. Guanyar ajuda i tothom té ganes d’aconseguir victòries. El més important és que hem competit amb tots els rivals i si continuem així les victòries arribaran segur”

“És un equip que està fet pels llocs del davant. Un equip molt nou, amb tècnic nou i això és nota. Serà un equip que anirà creixent a mesura vagin passant les jornades. Jugadors que han de tenir adaptació al bàsquet europeu, però amb qualitat contrastada. També amb jugadors referents, no només a l’equip sinó a la lliga”.

MORABANC ANDORRA VS LABORAL KUTXA

Dissabte 18 d’Octubre

21h

Poliesportiu d’Andorra

Jornada 3 Lliga Endesa

Close Cart
Back to top