Desprès de 3 anys aixecant de les seves cadires als aficionats del BC MoraBanc Andorra, el club i el jugador Marc Blanch separen els seus camins.

Blanch, que durant les 3 temporades que ha estat vestint la samarreta andorrana, s’ha convertit en un referent dins i fora de la pista, deixa una excel·lent estima tant al club com als seus aficionats. Seguidors que l’han arribat a col·locar el sobre nom de “Blanch, Copríncep d’Andorra” i que no oblidaran mai la seva implicació i la seva energia en defensar la samarreta tricolor.

Peça fonamental per assolir els èxits esportius que ha viscut el club en les darreres temporades, Blanch marxa amb tot el nostre agraïment i com no podia ser d’una altra manera, desitjant-li tota la sort del món en els seus pròxims reptes esportius i personals. Blanch marxa del MoraBanc Andorra però tant el club, com la BMB, com el país, Andorra, han estat i seran sempre casa seva.

El mateix jugador, Marc Blanch, ha volgut acomiadar-se de l’afició i del club amb una carta. Un escrit que recollim a continuació:

“La temporada vinent no seguiré formant part del Morabanc Andorra. Es per això que m’agradaria acomiadar-me de tots vosaltres.

Deixo grans amics, companys i persones que ens han ajudat tant a mi com a la meva família, a fer-nos sentir com a casa.

Vull agrair al club el tracte que han tingut. A la Junta Directiva, que en temps difícils han lluitat fora de la pista per aconseguir uns patrocinadors fidels que han ajudat ha assolir el somni de l’ACB i implicar al País; A tots els treballadors d’oficines i del poliesportiu. Gràcies Francesc per confiar en mi, per portar-me a Andorra i per confiar-hi fins al final…

També aprofito per agrair el bon tracte dels mitjans de comunicació, constants al costat de l’equip.

Al cos tècnic, que m’ha hagut d’aguantar, especialment en els mals moments. En particular al David de Toro.

A jugadors amb els que he compartit vestuari durant aquests anys, he tingut l’oportunitat de conèixer grans persones i fer bons amics.

I acabo, com no, dient GRÀCIES AFICIÓ, per donar-nos suport en els inicis i acabant omplint el poliesportiu; que complíssim els objectius totes aquestes darreres temporades és en gran part culpa vostra. Continuo pensant que la pinya que hem format plegats és molt potent i màgica.

Me’n vaig trist, però content. Ara el club es reforçarà i serà més competitiu per poder lluitar, i estar segurament entre els 10 millors, de l’ACB. Perquè, entre altres coses, no li mancarà el vostre alè.  Novament GRÀCIES, AFICIÓ!

 FINS AVIAT

Força, Morabanc Andorra!

Marc Blanch”

Marc, Andorra sempre serà casa teva

#gràciesmarc #sempreblanch