Senglin i Hannah es presenten a base de bé

Senglin i Hannah es presenten a base de bé 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Totes les presentacions de jugadors nous, i aquesta temporada son 8, tindran la seva intrahistòria i un encant especial. Es tracta de jugadors que arriben al projecte tricolor 19/20 agraint l’oportunitat i amb el propòsit de ser importants. Protagonistes. Jeremy Senglin i Clevin Hannah avui han deixat clar que tenen ben clar el paper que els tocarà jugar aquesta temporada i que saben que tindran la pilota a les seves mans en els moments més importants. I no els espanta. Es pot dir que avui s’han presentat, en versions diferents, els portaveus d’Ibon Navarro a la pista.

“Aquesta temporada hem buscat tenir més anotació i generació de joc de la que teníem els darrers anys en la posició de base” ha afirmat per començar la seva intervenció el GM del MoraBanc Andorra Francesc Solana, que ho ha completat exposant que “el Clevin té experiència a la lliga i ens ha de guiar on volem anar en el nostre estil de joc i en el cas del Jeremy es tracta del primer fitxatges i vam tenir clar que havíem d’aprofitar l’oportunitat de fitxar-lo perquè és un jugador important”. Solana ha dit també que “son jugadors que poden dirigir l’equip però que al mateix temps també son complementaris”. Els dos jugadors han coincidit en considerar la pròxima temporada com “una gran oportunitat”. Hannah ha exposat que “l’experiència amb Ibon Navarro va ser molt bona a Múrcia i espero que ho torni a ser aquí, ell va fer una gran feina aquí la temporada passada”. L’exbase de Joventut, Bilbao i Gran Canària creu que “tenim un gran grup de jugadors i espero que podem construir un bon projecte aquí a Andorra i tenir èxit”.

Senglin ha afirmat que “l’ACB és una lliga competitiva i després de fer un bon paper ala lliga francesa, sent un jugador jove jugar a la lliga espanyola per mi és fer un pas endavant”. El nou jugador tricolor subratlla que “no sento que tingui pressió sobre meu perquè crec que tenim grans jugadors, entrenadors i un gran GM al nostre costat i tinc moltes ganes de jugar amb ells i per ells, de lluitar per ells”. Sobre les seves característiques, Jeremy Senglin afirma que “tot i que molts cops es destaca la meva capacitat per anotar estic preparat per ajudar l’equip a defensar, passar, controlar el ritme o el que faci falta. Vull ser molt competitiu per ajudar l’equip”.

Back to top