El BC MoraBanc Andorra tanca la seva línia exterior amb la incorporació de Sergi Pino. L’Aler, que signa per una temporada, arriba al Principat provinent del MYWIGO Valladolid de l’Adecco Or (LEB Or).

Per a Pino serà la seva primera experiència a la Lliga Endesa. Quin millor lloc per seguir creixent que el BC MoraBanc Andorra. El jugador català arriba al Principat amb un números més que destacables. A la seva darrera temporada a Valladolid va realitzar una mitjana de 11’2 punts, 4’1 rebots i una valoració de 10’2 (Lliga Regular i Play-off).

Pino, format a les categories inferiors del Cornellà, Joventut i Manresa, és un aler de 1’99 metres i 28 anys. Un jugador que vol mostrar la seva millor versió al BC MoraBanc Andorra, en la seva oportunitat de debut a la Lliga Endesa. Pino reforça el perímetre dels de Joan Peñarroya i mirarà de posar les coses molt complicades al tècnic.

El director Esportiu, Francesc Solana, valorava així la incorporació de Pino: “Completarà el joc exterior. Poc jugar de 2 i de 3. Ha millorat molt els percentatges de tres i sempre ha tingut una capacitat física i una solidesa defensiva que serà un complement perfecte per al joc exterior que tenim”.

El mateix jugador també destacava el que representa el seu fitxatge per l’entitat andorrana: “És un somni que s’ha fet realitat. M’agrada que hagi confiat en mi. És un treball que fa temps que estic fent i que ara afronto amb molta il·lusió. Puc aportar intensitat, agressivitat, defensa i rebot. La resta ja vindrà”.