El pivot nordamericà Shawn Jones (Florida, 23 anys, 2,03 i 107 quilos de pes) és la peça que faltava per completar la plantilla 2015-16 del BC MoraBanc Andorra. Jones ha estat una de les sensacions de la darrera D-League, la lliga de desenvolupament de l’NBA, amb unes mitjanes de 25.1 minuts per partit, 13.10 punts i 8.82 rebots jugant pels Sioux Falls.

El nou jugador de Joan Peñarroya va tenir una breu experiència d’un mes a l’NBA amb els Miami Heat just sortir de l’universitat de Middle Tenesse State, on va ser sempre un dels jugadors més destacats.

“Es tracta d’un pivot esquerrà que pot jugar al 4 i al 5, atlètic, amb molt bona capacitat pel pick and roll, bona mà i bon joc col·lectiu. És un jugador jove que pensem que ens pot ajudar molt” ha manifestat Francesc Solana, el director esportiu del BC MoraBanc Andorra.

Solana el va veure en acció en 4 partits aquest mateix estiu amb els Whasington Wizzards a la NBA summer league de Las Vegas, on fins i tot va arribar a conèixer el jugador. Per Shawn Jones será la seva primera experiència en el bàsquet FIBA.