Avui s’ha sabut que el pivot georgià és l’MVP del mes de maig a l’ACB amb una mitja de 25 de valoració (15 punts i 11 rebots) en tots els partits disputats. És el tercer MVP del mes per Shermadini en aquest 2017, i en aquesta temporada inoblidable per ell també ha estat MVP de la jornada en tres ocasions. L’MVP del mes de maig arriba un parell de dies després de rebre el trofeu MoraBanc al jugador més solvent i tres després que se sabès que el gegant georgià es pot considerar com a millor pivot de la lliga Endesa. El pivot del MoraBanc Andorra ha estat escollit en el millor cinc de la lliga compartint privilegi amb Sergi Llull, Adam Hanga, Edwin Jackson i Bojan Dubljevic. Els números de Shermadini han estat escandalosament dominants durant tota la temporada convertint-se en el referent del joc dels de Peñarroya. Gio ha acabat la lliga regular amb 15.3 punts per partit i 7.6 rebots per una valoració mitja de 21.3. Una autèntica animalada de temporada.

“A la lliga ACB hi ha molts jugadors excel·lents i pivots d’un gran nivell és increïble saber que estic entre els 5 millors de la competició i dono les gràcies a les persones que m’han votat i ho han fet possible” ha manifestat sobre el premi Gio Shermadini, que ha afegit que “a qui més vull agrair el premi és als aficionats d’Andorra que omplen el poliesportiu cada setmana i que ens han ajudat molt aquesta temporada”.

El pivot georgià va haver de contestar molts cops ahir a una pregunta. “et quedaràs?” i se la formulaven els seguidors de l’equip amb els que va estar xerrant després del partit. “No sé què passarà amb el meu futur, ahir m’ho van preguntar molts cops en català, castellà i algú en georgià amb un traductor (riu)!” explica divertit el jugador, que es posa seriós per afirmar que “no sé què passarà amb el meu futur, el que segur que sé és que ens hem de centrar en el playoff que jugarem amb el Reial Madrid i ja sabem que serà molt difícil”.