Shermadini, qualitat i experiència per a la pintura de la BMB

Shermadini, qualitat i experiència per a la pintura de la BMB 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Giorgi Shermadini es converteix en el pivot escollit pel BC MoraBanc Andorra per defensar el joc interior andorrà a la Temporada 2015-2016 de la Lliga Endesa. Shermadini, de 26 anys i 2’16 metres, signa per una temporada.

El pivot georgià arriba al BC MoraBanc Andorra provinent de la Sèrie A Lliga Italiana, concretament, del Cantú. Temporada on ha finalitzat amb uns números més que destacables de 7’5 punts i 4’8 rebots, amb una valoració global que voreja el 10.

Shermadini però compta amb gran experiència al món de la cistella en equips tan destacats com el Panathinaikos o l’Olympiacos. Amb aquest dos conjunts va assolir els seus majors èxits sumant una Eurolliga amb cada un d’ells. Amb només 26 anys, el nou “Center” de l’equip de Joan Peñarroya, també compta amb experiència a la Lliga Endesa, concretament al CAI Saragossa.

Jugador que ha rendit a gran nivell a tots els equips on ha estat, també és internacional per la seva selecció en competicions tant importants com un Eurobasket.

El Gegant Georgià torna a la Lliga Endesa i ho vol tornant a mostrar la seva millora versió a la que es considerada la segona millor lliga del món.

El director esportiu, Francesc Solana, ha destacat la importància d’un fitxatge com el de Shermadini per al BC MoraBanc Andorra: “Es tracta del nostre jugador referent interior. Un jugador gran, que ens aporta moltes coses. En atac fa molts punts fàcils, bon llançador de tirs lliures. Pensem que dins de l’estructura de joc que volem fer i amb la resta dels companys del joc interior ell sortirà molt beneficiat. S’adapta perfectament al que estàvem buscant. Crec que es un fitxatge molt important, que donarà un pas de creixement a la història del club, que ha guanyat dos Eurolligues, que és important a Europa i que ha tingut en compte el nostre projecte i la confiança que li ha generat el club. Ell ha apostat per nosaltres i per fer una temporada bona a la Lliga Endesa”.

Close Cart
Back to top