Gio Shermadini es queda al MoraBanc Andorra. El gegant georgià de 2.16 ha signat la renovació per una temporada més en un moviment que anuncia grans coses per l’exercici 15/16.

La renovació de Shermadini s’havia fixat per la part de la direcció esportiva com un element clau en la construcció del nou projecte de Joan Peñarroya. “Per nosaltres és una gran noticia perquè Shermadini va estar entre els millors jugadors de la Lliga Endesa la temporada passada i lligar la seva continuïtat tant d’hora ens dona tranquil·litat per afrontar els següents moviments que hem de fer” afirma el Director Esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Soloana.

“El jugador està content al club i al país i nosaltres estem molt contents amb el seu rendiment, que vulgui seguir creixent amb nosaltres és una gran noticia” afirmava Solana.

Gio Shermadini, que té 27 anys, ha estat un dels millors jugadors de la darrera lliga regular a l’ACB acabant amb 16,9 punts de valoració per partit gràcies als 13.11 pnts anotats amb 6 rebots i amb detalls tant importants en un pivot com un 80% d0’encert en els tirs lliures o un 62% en els llançaments de dos punts.

Shermadini ha guanyat dos cops l’Eurolliga i diversos títols nacionals des que va començar la seva carrera professional el 2005 però en el seu periple ha canvioat força d’equip. La seqüència és aquesta: Maccabi Tbilisi, Panathinaikos, Union Olimpija Ljubljana, Bennet Cantù , Maccabi Tel Aviv, Olympiacos, CAI Zaragoza, Olympiacos, CAI Zaragoza., Acqua Vitasnella Cantù i aviat farà un any MoraBanc Andorra on va completar una temporada sencera, un fet que no ha estat habitual fins ara i que ampliarà en un dels períodes més estables de la seva trajectòiria.

Amb la renovació del pivot georgià, el MoraBanc Andorra compta amb 6 jugadors amb contracte per la temporada 16/17: Shermadini, Albicy, Guille Colom, David Navarro, Beto i Vojdan Stojanovski.