Solana: “ens ho passarem bé aquesta temporada”

Solana: “ens ho passarem bé aquesta temporada” 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“Una plantilla il·lusionant, amb més caràcter i amb molta ambició”.

Aquest podría ser el resum de la compareixença del GM, Francesc Solana, a la seu central de MoraBanc. Poc més d’una hora després de fer oficial el fitxatge de David Walker, que tancava la plantilla, el director esportiu ha volgut anunciar els aficionats sense embuts i de manera contundent que “estem molt contents amb l’equip que tindrem la próxima temporada i tot indica que ens ho passarem bé”.

Solana, que ha comparegut visiblement satisfet per la feina feta, ha explicat que el fitxatge més complicat de tots ha estat el darrer “David Walker ha estat una incorporació complicada però al final l’hem pogut tancar, tot i que no té encara experiència professional ha estat a prop d’entrar a l’NBA i per mi és una aposta segura que ens pot ajudar molt” i sobre el nou tirador de l’equip ha conclós “potser haurem de tenir paciencia amb ell a l’inici per la seva joventut però estic segur que aportarà molt amb el seu llançament exterior i la seva capacitat atlètica”.

Sobre la confecció de la plantilla, el GM ha estat clar, s’ha de seguir l’ADN del club i progressar “sempre hem intentat fer un equip millor que la temporada anterior però la resposta a aquesta pregunta te la donen els resultats, a vegades pots tenir bons jugadors i no tenir un bon equip” i ha afegit “el nostre objectiu ara ha de ser treballar molt des de l’inici per aconseguir ser el millor equip possible i generar el màxim d’il·lusió entre els nostres aficionats”.

En l’àmbit dels objectius tangibles a fixar, Francesc Solana, no se n’ha amagat “un club com nosaltres sempre ha d’estar content si salva la categoría perquè aquest és l’objectiu inicial però hem de tenir la il·lusió de jugar la Copa del Rei o el playoff alguna temporada i si som capaços de mantenir viva aquesta il·lusió, alguna temporada ens tocarà segur”. El director esportiu ha deixat clar que il·llusió i objectiu no són ben bé sinònims “la Copa i el Playoff no és una cosa de sí o sí”.

El GM del MoraBanc Andorra ha volugt atribuïr una proporció important de la consistència del nou projecte de Joan Peñarroya a la columna vertebral “que formen Albicy, Antetokoumpo, Nacho Martín i Shermadini i que pensem que ens dona un potencial important”.

El MoraBanc Andorra torna als entrenaments el dia 24.

Close Cart
Back to top