VALORACIÓ DE LA TEMPORADA

Crec que la temporada ha estat positiva i podem fer una bona valoració. És la primera vegada en la història del club que hem jugat més de 50 partits i hem obtingut més victòries que derrotes sumant totes les competicions. Tot i que anem molt endarrere en la temporada ha estat el primer cop que guanyem un títol, ho vam fer amb la Lliga Catalana. I més una lliga catalana que té molt valor perquè els altres tres equips participants jugaran playoff. I el fet d’haver estat competitius tot i quedar-nos a les portes de playoff i Copa ens ha de fer sentir satisfets. I hem de posar en valor el fet ens vam sortir del guió en una competició tant important com l’Eurocup. Hem de seguir, la perspectiva és bona.Tenim il·lusió i ganes i ja estem pensant en la propera temporada.

L’EQUIP ACABA DECEBUT PER NO FER EL PLAYOFF?

La decepció per la derrota d’ahir no pot amagar la reacció brillant de l’equip les darreres setmanes i al final ens hem quedat fora del playoff per petits detalls com en partits que estàvem jugant bé. Per exemple, el partit que perdem a casa amb el Saragossa. Unes dècimes de segon en un partit que nosaltres havíem jugat bé ens deixen sense playoff. Son petits detalls, insisteixo. Quan acabes amb més victòries que derrotes i jugues més de 50 partits la valoració només pot ser positiva.

ALBICY I FEINA PER FER L’EQUIP

Sempre es gira feina per aquestes dates. El que hem de tenir clar és que la idea del nostre club i de l’equip està per sobre de les individualitats. Ell pensa que ha acabat una etapa important i ens ho va fer saber fa unes setmanes. Vam apostar per ell fa tres temporades i marxarà sent un jugador important en el bàsquet europeu i a l’ACB. Vol pujar el nivell de l’equip on jugui i és totalment respectable. Ara hem de veure, amb la idea d’equip que tenim, quins jugadors volen seguir amb nosaltres i quins altres jugadors volen venir a créixer amb nosaltres. Intentarem fer un equip, com sempre competitiu que mantingui la idea de club i la idea d’equip.

EUROPA NO ESTÀ DESCARTAT COMPETIR A EUROPA

La lliga ACB dona 10 places europees i hem d’esperar a veure què trien els equips que han acabat per davant nostre entre Eurocup o Basketball Champions League. Estàclar que fins ara hem apostat per jugar l’Eurocup i haver jugat semifinals la temporada passada potser ens dona opcions de tornar-hi. Haver estat desens comporta que haurem d’esperar.

UNA TEMPORADA AIXÍ FA CRÉIXER EL CLUB

El camí que hem portat els darrers anys al club és el de créixer a partir de l’experiència.Jugar tants partits ens ha ajudat a entendre que és el que havíem de fer per preparar-los. Igual que la temporada passada jugar a Europa ens va ajudar a entendre el que representava. Crec que ho hem fet bé però per nosaltres és important veure quines coses no hem fet bé per seguir fent passos endavant en el procés de consolidació del club.