Sorteig Eurocup

Les reaccions.

Francesc Solana, GM del Bc MoraBanc Andorra

És un grup amb equips nous, vells coneguts i un autèntic clàssic com la Virtus. Esperem ser competitius i tornar a lluitar pel TOP16 que és el que vam aconseguir la temporada passada. Sempre és un moment il·lusionant quan sabem els rivals de l’Eurocup. L’experiència de la temporada passada va ser molt positiva i lluitarem per tornar a competir al màxim.

Gorka Aixàs, president del Bc MoraBancAndorra.

És un grup competitiu com ho va ser la temporada passada. Ens hem de plantejar les coses fase a fase i intentar ser competitius com ja ho hem estat. La primera impressió del sorteig sempre és positiva.

Ibon Navarro.Entrenador MoraBanc Andorra

En els dos primers bombos ens han tocat dos equips que no eren dels més complicats, que no vol dir fàcils. En els altres no ha estat així. Patras i Maccabi son equips debutants que segur que tindran les nostres complicacions per nosaltres. Sabem del que és capaç l’Ulm que és un equip amb molta tradició a Eurocup. El Mònaco que era l’equip més complicat del seu bombo i la Virtus que és el campió de la Champions i que és un equip decidit a ser important a la Lega. La meva previsió és una primera fase vibrant pels nostres aficionats perquè hi haurà igualtat. Si fem bé les coses des de la pretemporada podrem competir i intentar entrar al Top16.

Oleksiy Yefimov.General Manager AS Mònaco

Crec que és un grup molt interessant, amb equips molt forts. MoraBanc Andorra, per exemple, va fer una Eurocup extraordinària amb unes semifinals i la resta de rivals tots tenen potencial. El cert és que la meva previsió és que serà un grup molt igualat.

Itzhak Perry.President Maccabi Rishon Lezion

Per nosaltres és un orgull estar aquí perquè és la nostra primera vegada. Per altra part estem preparats per fer-ho el millor possible. Sabem que el MoraBanc Andorra és un equip molt potent.

Daniele Fornaciari.President Segafredo Virtus Bolonya

És un grup equilibrat. Sabem que Andorra està fent un equip important per altra part ens agrada jugar contra un equip d’un lloc amb la història d’Andorra. Esperem oferir un gran espectacle de bàsquet.

Chris Ensminger. Director de desenvolupament Ratiopharm Ulm

La temporada passada el nostre grup va ser molt igualat I Andorra va demostrar estar a un gran nivell. Per nosaltres l’objectiu és aconseguir ser el màxim competitius i això voldria dir intentar fer el TOP16.

Christos Millas.President Promitheas Patras

Tots els equips del grup son molt bons, ho tenim clar. La temporada passada vam jugar Champions i és la nostra primera vegada a Eurocup, per tant tot és una mica nou per nosaltres. Del MoraBanc, com tots els equips de la lliga Endesa, sabem que serà un equip molt fort.