Stojanovski: “Crec en el projecte del MoraBanc Andorra”

Stojanovski: “Crec en el projecte del MoraBanc Andorra” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“Vinc a un projecte amb un bon futur, sinó no hagués vingut”. Així de rotund s’ha mostrat Vojdan Stojanovsky en la roda de premsa de presentació que ha tingut lloc a l’Oficina Nacional de Turisme d’Andorra la Vella.

El nou jugador del MoraBanc Andorra ha admès que “encara no sé molt bé el rol que tindrè a l’equip però tenia clar que volia acceptar aquesta oferta per poder jugar a la millor lliga d’Europa”.

Stojanovski també ha dit que “tot el que m’han explicat del clib és bó i m’ha costat poc decidir-me a acceptar l’oferta”.

L’internacional macedoni, que arriba provinent de l’Alba de Berlín, s’ha definit com un jugador versàtil que ha acostumat a jugar el paper de “tirador” en els equips que ha estat.

El director esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Solana ha afirmat que amb Stojanovski la plantilla “queda tancada si no hi ha algun contratemps en forma de lesions”.

El president Gorka Aixàs, també present en la roda de premsa, ha aprofitat per remarcar que “qualsevol incorporació que fem ha d’anar indispensablement d’acord amb l’economia del club”.

Vojdan Stojanoski ha tingut un traductor de luxe, el director gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, també macedoni, que ha estat un excel•lent amfitrió.

Close Cart
Back to top