Tanquem Temporada però això no s’atura

Tanquem Temporada però això no s’atura 1850 1233 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra ha fet balanç de la Temporada 2023-2024. Ho ha fet a l’Hotel Fènix amb un esmorzar amb la premsa del país on han comparegut el president del club, Gorka Aixàs i el Director Esportiu, Francesc Solana.

 

Tots dos han repassat el que ha donat de si la temporada que just finalitzava el passat diumenge, on l’equip ha acabat a l’onzena posició de la Lliga Endesa. Un balanç que ha anat molt més enllà del purament esportiu, destacant la solidesa del club i el creixement que aquest ha experimentat en àrees tan importants com la base.

 

En la vessant esportiva, Francesc Solana, ha explicat que: “Ha estat una temporada amb molts reptes. On hem superat moments de dificultat que ens han fet més forts. Però mai hem deixat de creure en la nostra idea de joc i això ens ha permès aconseguir l’objectiu final”. A més, destacava que el fitxatge de Montero ha estat una oportunitat que no podíem deixar escapar: “Aquest fitxatge ens va donar un salt de qualitat i el creixement de Montero també ha estat el nostre”.

 

En la vessant més social del club, el president, Gorka Aixàs, ha destacat que: “L’any a LEB Or, un any complex, vam posar les bases dels fruits que recollim actualment. En aspecte social o de patrocinadors hem crescut, una tendència que ja es va veure la temporada passada. Es va posar a prova el projecte i en vam sortir més forts, consolidant un recolzament que ha estat la nostra força”.

 

Aixàs afegia que: “el que s’ha viscut a la Bombonera aquesta temporada ha estat inèdit. 8 plens, més de 600 abonaments nous, el factor públic ha estat fonamental. El club no ha parat de créixer. És per estar molt contents” i puntualitzava: “Cada any penso que hem arribat al nostre sostre i m’equivoco. Cada any ens superem. Només així arribarem a fites més importants.
En una trobada com aquesta només ens queda donar les gràcies als mitjans de comunicació que ens estan seguint dia a dia. Estem segurs que continuarem fent bona feina, i com diu el president, inclús millor. Només així serem més grans.

Close Cart
Back to top