Torna amb força el 3×3 at school

Torna amb força el 3×3 at school 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“Ja tenim més de 1700 nens inscrits” afirma el coordinador de la base del MoraBanc Andorra, Jaume Tomàs, que alhora és el Director tècnic de la Federació andorrana de bàsquet i que és el portaveu més autoritzat possible per parlar d’una iniciativa cada cop més consolidada. El 3×3 at school arriba a la seva tercera edició impecable de salut i reforçant la col·laboració entre el MoraBanc Andorra, la Federació de bàsquet, la tutela de la FIBA i el suport de Pyrénées i MoraBanc. “Per nosaltres és una gran eina de captació i es demostra en el fet que en cada trobada acabem generant l’interès d’algun dels participants” ha exposat Tomàs.

El 3×3 at School compta amb la col·laboració de tots els sistemes educatius i proposa una activitat diversa que arrenca en els centres escolars i culmina amb una jornada de partits al Joan Alay i el lliurament de premis amb la participació dels jugadors del primer equip. “Pels nens poder compartir una estona amb els seus ídols és una experiència increïble” afirma Tomàs. Cada nen rep una samarreta, un carnet que dona accés gratuït als partits ACB, una bosseta amb unes xapes identificatives del club i la Federació i també un desplegable on es parla dels valors del bàsquet i també hi ha un joc sobre la nacionalitat dels jugadors del MoraBanc Andorra, “i és que aquesta temporada tenim 12 jugadors de 12 nacionalitats diferents”.

El General Manager del club, Francesc Solana, també ha participat de la presentació i s’ha referit al 3×3 i a la feina que es fa “a la base del club com una recompensa tot i el treball que ens dona, el fet que per primer cop estem a punt de passar de les 300 fitxes és una gran notícia que fa uns anys era impensable”. Per Solana el “3×3 ens dona una gran oportunitat d’arribar a moltes criatures”.

El 3×3 at school està adreçat a alumnes de primària de tots els sistemes educatius del país.

Close Cart
Back to top