Torna la Fira d’Andorra la Vella

Torna la Fira d’Andorra la Vella 1920 1080 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Si, torna la Fira d’Andorra la Vella i el MoraBanc Andorra hi havia de ser. L’esdeveniment social més multitudinari del país torna a partir de demà a l’envelat del Parc Central i la idea del Bc MoraBanc és tornar a comptar amb un dels stands més visitats del certamen. Després de l’obligada treva de la pandèmia moltes de les coses que ens agradava fer plegats van recuperant el seu espai, encara que sigui amb mascareta.

L’stand del club a la Fira comptarà amb un joc de la ruleta que aspira a petar-ho molt, i això sent prudents. Les persones que vulguin jugar hauran de pagar dos euros que seran per Unicef  i rebran la possibilitat de jugar tres vegades. Es podran guanyar entrades pels propers partits de l’equip, equipacions i regals de patrocinadors del club com VallNord – Pal Arinsal, Caldea, Restaurant Cava Ronaldo i McDonalds. Caldrà consultar els horaris que s’aniran publicant a l’stand perquè la ruleta no estarà operativa tot el dia.

L’stand també comptarà amb la presència dels jugadors i el cos tècnic del primer equip diumenge en uns horaris que el club farà públics en les xarxes socials.

Close Cart
Back to top