Torna la Lliga FEDIC a Escaldes-Engordany

Torna la Lliga FEDIC a Escaldes-Engordany 1920 1080 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Dissabte 13 d’Abril és un dia important pel BC MoraBanc Escaldes-Engordany de capacitats especials que torna a disputar la Lliga FEDIC a casa. L’equip participa habitualment en les trobades de la lliga FEDIC que es van celebrant per Catalunya i dissabte el Poliesportiu del Prat Gran d’Escaldes Engordany acollirà una.

 

9 equips hi prendran part i els partits arrencaran a les 10 del matí en 2 pistes simultànies. La matinal de bàsquet tindrà una culminació especial amb el derbi contra el Sedis Airam Peusa que es disputarà a les 12h a tota la pista.

 

El BC MoraBanc Escaldes-Engordany va iniciar el seu camí la temporada 2019-20 i la pandèmia va privar l’equip de jugar una trobada com a local en aquells inicis. Després les restriccions ho van complicar força fins arribar a aquest dissabte. Joaquim Pujol és l’entrenador d’un equip que entrena cada setmana i que està esperant amb moltíssimes ganes la competició d’aquest dissabte a casa.

 

L’entrada és lliure i en un dissabte en què el primer equip juga fora anar a veure el torneig és un pla sensacional per dissabte al matí. Una jornada que no seria possible sense la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany.

 

Close Cart
Back to top