Torna un clàssic: “CHAMPIONS FOR UNICEF”

Torna un clàssic: “CHAMPIONS FOR UNICEF” 1024 683 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El proper dimecres 19 de desembre tornarem a viure un dels moments bonics de cada temporada i que ja podem dir que s’ha convertit en un clàssic del nostre calendari: el Champions for Unicef. Dimecres entre les 19h i les 20h el Poliesportiu del Prat Gran d’Escaldes-Engordany acull una nova edició (la cinquena ja) d’un event que consta de dos partits de bàsquet i en què tot el que es recapta és per Unicef Andorra. La gran novetat d’aquest any és que se celebrarà a Escaldes-Engordany amb l’ajuda inestimable del Comú de la parròquia. A les 19h tot arrencarà amb el partit Vintage, anomenat així perquè els protagonistes acostumen a tenir més passat que present o sobretot futur en una pista de bàsquet. El partit reuneix a velles glòries de l’esport amb representants de la política, l’art o la societat civil. Hi ha qui diu que tot i ser el primer dels dos partits és el plat fort perquè els somriures i la complicitat brolla fàcilment entre persones que no son esportistes habituals de cara al públic però que venen a jugar per una bona causa.

Entre els participants ja confirmats nombroses personalitats de la política com Olga Gelabert, Jordi Cinca, Pere López, Jordi Gallardo o Trini Marin entre molts altres.

El segon dels partits enfronta dos equips en els que els jugadors del Bc MoraBanc Andorra es divideixen en dos equips i es barrejen amb els millors esportistes d’Andorra. Veure atletes de disciplines molt diverses, alguns entre els millors del món competint i generant situacions divertides amb els jugadors del MoraBanc Andorra és una experiència que s’ha de viure. Els cracks de curses de muntanya Òscar, Marc Casal i Ferran Teixidó jugaran igual que el futbolista Cristian Martínez, el multicampió de trial Toni Bou o el pilot de MotoGp, Aleix Espargaró entre molts altres. La llista és llarga i tots acaben posant el seu granet d’arena perquè es visqui una gran festa.

La Cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, afirmaque : “és un plaer que un partit solidari com serà el Champions for Unicef esdisputi aquest any a la nostra parròquia. Tenim l’escenari ideal”. En aquestsentit, el president del BC MoraBanc Andorra, assegurava que: “el canvi d’escenariés perfecte per cites com aquesta. És més acollidor i també serveix per donarles gràcies al comú d’Escaldes-Engordany per la seva ajuda als darrers temps”.Aixàs a més, afegia: “El Champions for Unicef és una cita fixa per molts delsque vindran a col·laborar. Un fet que ens enorgulleix i demostra que és unajornada important dins la solidaritat dels participants”. Per últim, ladirectora d’Unicef Andorra, Marta Alberch, explicava que: “És una jornada solidariai divertida. Per nosaltres és important que els participants s’ho passin bé enuna jornada ja consolidada i on tothom vol repetir i aportar el seu granet de sorra”.

L’entrada val 5 euros però l’estoneta que es comparteixno té preu i encara menys si es pensa que cada cèntim invertit ajudarà acriatures que ho passen malament a estar una mica millor, aquesta és la feinaextraordinària que fa Unicef arreu del món.

Foto: Anna Bonet / E-E

Close Cart
Back to top