Tornem a sumar per les malalties minoritàries

Tornem a sumar per les malalties minoritàries 1920 1080 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Aquest dissabte, a les 20:45h, davant el Lenovo Tenerife sumem una nova oportunitat per ajudar a l’AMMA, l’Associació de Malalties Minoritàries. Juntament amb les accions de partit, 5 patrocinadors del nostre club faran una aportació econòmica a l’Associació en funció del joc de l’equip i les seves estadístiques. És a dir que com millor jugui el MoraBanc Andorra més diners es recaptaran. Ford Auto-Selecció, Total Energies, Mapesa, Via Moda i Assegurances Cubillas seran els encarregats de fer les seves respectives aportacions segons vàries estadístiques de joc. Els valors contemplats seran els tirs lliures, els triples, les assistències, els rebots i els punts anotats.

 

Aquest dissabte, per tant, tenim un motiu més per animar a l’equip a què faci les millors estadístiques possibles. Tot, per ajudar a AMMA, una associació sense ànim de lucre formada per persones afectades, famílies i voluntaris. Va néixer amb la finalitat de contribuir en la divulgació i coneixement de les malalties minoritàries d’Andorra, defensar els drets de les persones afectades per aquestes malalties (encara moltes desconegudes o sense tractament) i orientar i ajudar a les famílies.

 

Aquesta, però, no serà l’única acció que es realitzarà al partit a favor de l’associació. En aquest sentit, AMMA tindrà una parada al hall del Pavelló amb els seus productes i a més, hi haurà alguna que altra sorpresa.

 

Estigueu atents i sumem per AMMA.

Close Cart
Back to top