La novetat principal pels ja abonats és que els seus carnets per la propera temporada incorporaran tots els partits de les dues competicions que disputa el club: Lliga Endesa i Eurocup. En qualsevol dels supòsits d’allargar la competició fins el final (Playoff Lliga Endesa, TOP 16 i playoffs Eurocup) els abonats podran accedir a la Bombonera amb el seu carnet. Aquest canvi comportarà un augment molt lleu del preu (5%).

Pels ja abonats també és important remarcar que ja està operativa la promoció#PortaUnAmic2019 que resulta molt interessant, “fins el punt que la renovació del carnet pot arribar a sortir gratis” afirma el Cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez. El descompte és del 20% pels antics abonats i un 10 pels nous. “Si un abonat és capaç de portar-nos 5 de nous ja no ha de pagar res, així de fàcil” afegeix Fernàndez.

Per altra part la renovació dels carnets que es paguin directament a través del banc serà automàtica, igual que les temporades anteriors. Les persones que haguessin pagat els carnets en efectiu o tarja de crèdit tenen la seva localitat reservada fins el 15 de juliol.

Per més informació el club és obert de dilluns a divendres de les 08h30 a les 15h30i es pot contactar al telèfon 885900. Som a Baixada del Molí 20, 1r 2a.